Πονεμένη ιστορία οι μεταγραφές...

Χρειάζεται ο Παναθηναϊκός μεταγραφική ενίσχυση; Ναι! Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ενισχυθεί μεταγραφικά τον Ιανουάριο; Ίσως! Είναι εφικτό να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ποιοτικούς παίκτες, οι οποίοι θα κάνουν τη διαφορά στην ομάδα; Μάλλον όχι!

Οι απαντήσεις είναι αρκετά εύκολες
στα μεταγραφικά ερωτήματα, καθώς από τη μια πλευρά υπάρχει ο περιορισμός μεταγραφών και η δυνατότητα απόκτησης μονάχα ενός Έλληνα ποδοσφαιριστή άνω των 23 χρόνων (και απεριόριστους Έλληνες Κ23) και από την άλλη το μικρό μπάτζετ που μπορεί να διαχειριστεί ο Νίκος Νταμπίζας τον Γενάρη.

Αν προσθέσουμε και τον ιδιαίτερα περιορισμένο αριθμό Ελλήνων παικτών, οι οποίοι είναι ή θα μείνουν ελεύθεροι σε λίγες ημέρες και μπορούν να δώσουν το κάτι ...παραπάνω στο Τριφύλλι, τότε προκύπτει το συμπέρασμα πως οι Πράσινοι θα κάνουν - αν κάνουν - μεταγραφές με το ...σταγονόμετρο σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι αποφασισμένοι να μην ξεφύγουν από το σχεδιασμό τους και επιθυμούν να διατηρήσουν την ίδια μεταγραφική πολιτική. Ο Νταμπίζας έχει πάντα ανοικτά τα "ραντάρ" του και ψάχνει για να βρει νέα "λαυράκια" στην ποδοσφαιρική αγορά, ωστόσο οι Πράσινοι δεν πρόκειται να κάνουν τον Γενάρη μεταγραφή απλά για να την ...κάνουν.

Το σημαντικότερο για το Τριφύλλι είναι να μην υπάρξει αποχώρηση κάποιου βασικού στελέχους της ομάδας και αυτή τη στιγμή τόσο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, όσο και οι υπεύθυνοι του συλλόγου δεν "καίγονται" για να πουλήσουν κάποιο από τα νέα "αστεράκια" του Παναθηναϊκού. Εκτός βέβαια αν υπάρξει κάποια εξωπραγματική πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Ο Δώνης είχε μιλήσει πριν από λίγο καιρό για "εσωτερικές μεταγραφές" και οι Πράσινοι αυτό θα επιχειρήσουν να κάνουν το επόμενο διάστημα. Ήδη η αναμενόμενη επιστροφή του Όμρι Άλτμαν είναι μια "εσωτερική μεταγραφή". Ο Ισραηλινός επιθετικός δεν έχει αγωνιστεί εδώ και αρκετούς μήνες και η επάνοδος του στα γήπεδα θα δώσει άλλη μια λύση στον προπονητή του Τριφυλλιού.

Επίσης οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ελπίζουν να πάρουν περισσότερα και από τον Αντονί Μουνιέ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς, δεν έπαιξε ούτε ένα "γεμάτο" ενενηντάλεπτο στο εφετινό πρωτάθλημα και δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα στην ομάδα του. Αν ο Γάλλος είναι γερός και δεν προκύψουν νέα προβλήματα στην πορεία, τότε η ενεργή συμμετοχή του στα παιχνίδια του δεύτερου γύρου θα μοιάζει με "εσωτερική μεταγραφή".

Υπάρχουν και αρκετοί πιτσιρικάδες, οι οποίοι περιμένουν στη ...σειρά για να πάρουν την ευκαιρία τους. Νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι απέκτησαν κάποιες εμπειρίες μέχρι τώρα και ετοιμάζονται για να κάνουν το επόμενο βήμα στην πρώτη ομάδα και να αποκτήσουν μεγαλύτερο ρόλο στο Τριφύλλι.

Η ανάγκη οδηγεί τους Πράσινους σε αυτό το μονοπάτι. Ασφαλώς και θα ήταν το ιδανικό να καλυφθούν με μεταγραφές τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, ωστόσο οι συνθήκες αναγκάζουν τους ανθρώπους του Τριφυλλιού να βρουν λύσεις εκ των έσω.
Keywords
Τυχαία Θέματα