Πολύ κοντά στο όριο για τη Γλασκόβη ο Καρπουζλής

«Μια ανάσα» από το όριο πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης της Γλασκόβης έφτασε ο Γιάννης Καρπουζλής, συμμετέχοντας στο διεθνές μίτινγκ "11 April", στο Βελιγράδι.

Ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού πέτυχε την καλύτερη φετινή του επίδοση στα 50μ. πρόσθιο με 27.64, μόλις οκτώ εκατοστά του δευτερολέπτου μακριά από το όριο που έχει θέσει η ΚΟΕ για τη Γλασκόβη (27.56). Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι ο Καρπουζλής
σημείωσει το χρόνο αυτό στον προκριματικό του αγωνίσματος, χωρίς να καταφέρει να τον βελτιώσει στον τελικό, όπου τερμάτισε πρώτος σε 27.92. Ο 26χρονος κολυμβητής πήρε την πρώτη θέση και στα 100μ. πρόσθιο με 1:02.47.

Στο μίτινγκ του Βελιγραδίου μετείχαν αρκετοί Έλληνες κολυμβητές και κολυμβήτριες (μόνο η Νίκη Βόλου είχε αποστολή 31 αθλητών!), κυρίως νεαροί σε ηλικία, που πέτυχαν αρκετά αξιόλογους χρόνους και πλασαρίσματα. Στα 50μ. πεταλούδα ανδρών, μάλιστα, το βάθρο... καταλήφθηκε από Έλληνες, καθώς ο Φώτης Κολιόπουλος πήρε την πρώτη θέση με 24.41, ακολουθούμενος από τον Χρήστο Κατραντζή (24.56) και τον Βαγγέλη Αϊβαλιώτη (25.35).
Keywords
Τυχαία Θέματα