Πόλεμο υπόσχεται το trailer για τον 2ο κύκλο του "American Gods"

Αλληλούια.

Το Starz αποκάλυψε το πρώτο επίσημο trailer για την δεύτερη σεζόν του "American Gods", το οποίο αναμένεται στις 10 Μαρτίου στο αμερικανικό κανάλι. Ο πρώτος κύκλος της σειράς ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2017, οπότε δύο χρόνια μετά, η επιστροφή του Mr. Wednesday και του Shadow Moon είναι παραπάνω από αναμενόμενη. Δείτε το πολλά υποσχόμενο trailer παρακάτω:

Η περιγραφή για την επερχόμενη σεζόν, έχει

ως εξής: "Φτιαχτήκαμε κατ' εικόνα του Θεού, αλλά από το ίδιο είναι φτιαγμένοι και οι Θεοί και στη δεύτερη σεζόν η μάχη οδεύει προς κρίσιμο σημείο, καθώς οι μοίρες των θεών και των ανθρώπων συγκρούονται. Ενώ ο Mr. World σχεδιάζει την εκδίκησή του για την επίθεση που έγινε εναντίον του στον πρώτο κύκλο, ο Shadow μένει με την πλευρά του Wednesday και την προσπάθειά του να πείσει τους Παλιούς Θεούς να πάρουν μέρος στον πόλεμο, με τους Laura και Mad Sweeney να είναι δίπλα του.

Η σειρά παίρνει τον χρόνο της για να προσαρμόσει το graphic novel του Neil Gaiman στη μικρή οθόνη για να χωρέσει όλα τα backstories και τους χαρακτήρες και μην ξεχνάμε ότι στο Comic-Con της Νέας Υόρκης μάθαμε πως η δεύτερη σεζόν δεν θα ασχοληθεί με τα γεγονότα της πόλης Lakeside, όμως ο συγγραφέας υποσχέθηκε πως "θα πάνε στο Κάιρο, θα πάνε γραφείο κηδειών, η Laura και ο Mad Sweeney έχουν το δικό τους ταξίδι που θα τους πάει σε μέρη ζεστά κι εξωτικά, κι μαζί μ' όλα αυτά, νομίζει πως όλα θα πάνε αρκετά πιο δραματικά για όλους, με έναν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα τρόπο.|

Όσο για τα νέα μέλη του cast, ο δεύτερος κύκλος θα περιλαμβάνει τους Sakina Jaffrey (House of Cards, The Blacklist) ως Mama-Ji, Dean Winters (Divorce, Law & Order: SVU) as Mr. Town, Devery Jacobs (Cardinal, The Order) ως Sam Black Crow και Kahyun Kim (Adam Ruins Everything, Shameless) ως New Media.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Ent. Department, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να τη βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece Ο δεύτερος κύκλος του "American Gods" επισκέπτεται το Κάιρο
Keywords
Τυχαία Θέματα