"Ποιο πρόβλημα στην ομάδα; Πρέπει να έχουμε killer instinct"! (video)

Στις αποκλειστικές του δηλώσεις στα κανάλια Novasports, o Ντέιβιντ Μπλατ επιβεβαίωσε την απουσία των Σπανούλη και Στρέλνιεκς από το ματς με τη Ζάλγκιρις, αρνήθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα στον Ολυμπιακό και ανέφερε ότι η ομάδα του χρειάζεται να έχει killer instinct.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντέιβιντ Μπλατ στα κανάλια Novasports:

Για το ματς με τη Ζάλγκιρις:

"Έχουμε
ένα μεγάλο παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε και προετοιμαζόμαστε καλά για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι".

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στο συγκεκριμένο παιχνίδι:

"Ελπίζεις ότι σε κάθε παιχνίδι θα πηγαίνεις με το Killer Instinct. Το είχαμε με την Μπάγερν και δεν το είχαμε με την Γκραν Κανάρια. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε την εμφάνιση που χρειάζεται, με τη βοήθεια του κόσμου μας, την οποία έχουμε ανάγκη".

Για το αν έχει αντιληφθεί ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα:

"Δεν ξέρω τι εννοείς για το πρόβλημα της ομάδας. Αυτό που πιστεύω είναι ότι πρέπει να κερδίσουμε. Η ομάδα έχει δείξει τις δυνατότητες της και πρέπει να βγει στο γήπεδο, να είναι συγκεντρωμένη και στα 40 λεπτά. Όχι όπως κάναμε την προηγούμενη Πέμπτη".

Για το θέμα των ριμπάουντ και αν θα είναι έτοιμοι οι Στρέλνιεκς και Σπανούλης για το ματς με τη Ζάλγκιρις:

"Νομίζω ότι είμαστε καλοί στο ριμπάουντ, αν δεις και τα στατιστικά. Υπάρχουν κάποια σημεία που πρέπει να βελτιώσουμε. Ελπίζω να σουτάρουμε καλά. Τόσο ο Στρέλνιεκς, όσο και ο Σπανούλης είναι σημαντικοί παίκτες και πρέπει να αναπληρώσουμε το κενό τους".
Keywords
Τυχαία Θέματα