Ποιες ώρες τραβούν “χειρόφρενο” Μετρό και Ηλεκτρικός: Χωρίς τρένα και σήμερα – Συλλαλητήριο στις 11 στο Σύνταγμα

Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν σήμερα οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς, διαμαρτυρόμενοι για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη. Συγκεκριμένα, εξήγγειλαν 24ωρη απεργία σε Μετρό και Ηλεκτρικό, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί

στις 11 π.μ. στο Σύνταγμα.

Ωστόσο, το Σωματείο ενημερώνει ότι οι συρμοί θα κινηθούν από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ., με σκοπό να διευκολυνθούν οι διαδηλωτές.

Όπως αναφέρει το Σωματείο σε ανακοίνωσή του “σοκαρισμένοι και βαθιά θλιμμένοι για το φρικτό δυστύχημα στα Τέμπη, μικροί μπροστά στο μέγεθος της καταστροφής, δεν έχουμε λόγια για να εκφραστούμε για την ασύλληπτου μεγέθους τραγωδία. Ο πόνος των οικείων και των συγγενών των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος δεν απαλύνεται τούτες τις ώρες με λόγια παρηγοριάς. Ο θρήνος τους, έχει τη συμπαράσταση και συμπαράταξη όλων, που επεκτείνεται και πέρα από τα σύνορα της χώρας”.

Χωρίς τρένα και σήμερα
Στο μεταξύ, ακινητοποιημένα θα είναι σήμερα, όπως και χθες, τα τρένα λόγω της 48ωρης απεργίας Σωματείων Εργαζομένων στον σιδηρόδρομο. Ως εκ τούτου σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train, αναστέλλονται όλα τα δρομολόγια της εταιρείας.

Πηγή: The Toc

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποιες, “χειρόφρενο” Μετρό, Ηλεκτρικός, – Συλλαλητήριο, Σύνταγμα,poies, “cheirofreno” metro, ilektrikos, – syllalitirio, syntagma