Ποια παιχνίδια θα περιλαμβάνει το Google Stadia

Πολύ καλή αρχή.

Η Google ανακοίνωσε σήμερα ότι το Stadia θα περιλαμβάνει, ήδη από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας του, παιχνίδια από περισσότερους από 20 developers. Και πρόκειται για μεγάλα ονόματα.

Η ανακοίνωση ήρθε από το πρώτο Stadia Connect το οποίο έλαβε χώρα πριν από λίγο. Το Stadia θα κυκλοφορήσει σταδιακά από το Νοέμβριου του 19 μέχρι τις αρχές του 2020. Για να έχετε πρόσβαση στα παιχνίδια αρκεί να αποκτήσετε το Stadia Founder’s Edition.

Game Publishers και Developers στο Stadia

Οι επιβεβαιωμένοι,

μέχρι στιγμής, developers του Stadia είναι οι ακόλουθοι:

Bandai NamcoBethesdaBungieCapcomCoatsinkCodemastersDeep SilverDroolElectronic ArtsGiants SoftwareLarian StudiosnWay GamesRockstar GamesSegaSNKSquare Enix2K GamesTequila WorksWarner Bros. InteractiveTHQUbisoft

Μερικοί από αυτούς(πχ Rockstar και Capcom), δεν έχουν προσδιορίσει ακόμα ποια παιχνίδια τους θα διαθέσουν στην πλατφόρμα, ενώ άλλοι έχουν ήδη δηλώσει την υποστήριξή τους στο εγχείρημα της Google.

Τα πρώτα δύο παιχνίδια της πλατφόρμας πάντως ήταν το Assassin’s Creed Odyssey και το Doom του 2016. Η σημερινή παρουσίαση μάς έφερε μερικά ακόμα παιχνίδια και συγκεκριμένα τα: Doom Eternal, Ghost Recon Breakpoint and Borderlands 3, Mortal Kombat 11 και Destiny 2.

Ubisoft θα φέρει αρκετούς φανταστικούς κόσμους στην πλατφόρμα και ανυπομονούμε να δούμε πως θα βιώσουν οι παίκτες όλη αυτή την εμπειρία που θα αλλάξει για πάντα το gaming.", είπε ο Yves Guillemot, συνιδρυτής και CEO της Ubisoft, στο IGN. "To Stadia θα δώσει την ευκαιρία στους παίκτες να απολαύσουν αρκετές πιο αξιομνημόνευτες στιγμές οπουδήποτε επιλέξουν να παίξουν."

Οι εκπλήξεις δεν σταματάνε εδώ. Η Larian ανακοίνωσε ότι δουλεύει στο Baldur's Gate 3, όπως πολύ σωστά σας είχαμε πει εξάλλου, το indie studio Coatsink αποκάλυψε το Get Packed, η Tequila Works το Gylt ενώ η THQ το Darksiders Genesis. Και τα τέσσερα αυτά παιχνίδια θα έρθουν στο Stadia.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι!

Ο Άλεξ, όταν δεν κυνηγάει templars ή δεν περνάει τα βράδια του στο Gotham, γράφει στο IGN. Μπορείτε να τον βρείτε σε facebook και instagram.

IGN GreeceΉρθε ο καιρός να μάθουμε τα πάντα για το StadiaGDC 2019: Η Google συγκρίνει το Stadia με τα PS4 και Xbox OneΗ Google ανακοινώνει τη νέα της πλατφόρμα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα