Ποδόσφαιρο: Για σεξουαλική κακοποίηση κατηγορείται ο Γκραντ

Νέο σκάνδαλο κακοποίησης γυναικών με πρωταγωνιστή (ξανά) άνθρωπο του ποδοσφαίρου. Μετά και τις αποκαλύψεις της πρώην συντρόφου του Μέισον Γκρίνγουντ, τώρα και ο Αβραάμ Γκραντ κατηγορείται για παρενόχληση!

Οι καταγγελίες έγιναν στην ερευνητική εκπομπή «Exposure» του Καναλιού 12 του Ισραήλ, που μεταδόθηκε την Κυριακή (30/1). Οι γυναίκες που κατήγγειλαν τον 66χρονο προπονητή προέρχονται από το χώρο της δημοσιογραφίας και είχαν όλες παρόμοιες μαρτυρίες πίεσης από μέρους του μέχρι να ενδώσουν.

Ακολούθησαν συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον άλλοτε τεχνικό της Τσέλσι, ο οποίος απολογήθηκε δημοσίως σε αυτή για τη συμπεριφορά του.

«Στη ζωή μου, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, πάντα έψαχνα, πάνω και πέρα από κάθε επιτυχία ή επίτευγμα, να θέσω ως προτεραιότητα το να παραμείνω ανθρώπινο ον και να σέβομαι κάθε γυναίκα ή άντρα, όποιος κι αν ήταν.

Είμαι κοινωνικό άτομο, ένας άντρας με φιλίες. Και με τα χρόνια έχω διατηρήσει σχέσεις με γυναίκες. Σε όλες τις σχέσεις προσπάθησα πολύ σκληρά να τις συμπεριφερθώ με σεβασμό και φιλία και ποτέ δεν σκόπευα να συμπεριφερθώ άδικα ή με κάποιο βλαπτικό τρόπο για κάποια γυναίκα. Όποιος αισθάνθηκε άβολα ή πληγώθηκε από εμένα, το μετανιώνω και απολογούμαι από τα βάθη της καρδιάς μου», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γκραντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα