Πλησιάζει στο λιμάνι ο Ελ Αραμπί

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί φαίνεται πως κερδίζει έδαφος στην κούρσα για τη θέση του βασικού επιθετικού του Ολυμπιακού, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο έμπειρος επιθετικός φέρεται να είναι αυτή τη στιγμή, ο βασικός υποψήφιος για τη συγκεκριμένη θέση, με τους Πειραιώτες να έχουν προχωρήσει τις επαφές μαζί τους και να ετοιμάζονται να τις ολοκληρώσουν, αν δε βρεθεί κάτι καλύτερο τις επόμενες ημέρες. Ο 32χρονος παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα
και τον Ολυμπιακό, καθώς θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ο Ελ Αραμπί περιμένει ενημέρωση από τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού, προκειμένου να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα θέλουν τον Ολυμπιακό να εξετάζει την περίπτωση του Γιοχάν Μπολί για τη γραμμή κρούσης. Ο νεαρός επιθετικός της Σεντ Τρούιντεν κοστολογείται στα τρία εκατομμύρια ευρώ από την ομάδα του και θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του βελγικού ποδοσφαίρου. Την περσινή σεζόν είχε 14 γκολ και πέντε ασίστ σε 36 εμφανίσεις με τη Σεντ Τρούιντεν.
Keywords
Τυχαία Θέματα