Πλησίασε την Μπαρτσελόνα με ανατροπή

Σπουδαίο ματς στη Μαδρίτη, με την Ατλέτικο να "γυρίζει" το ματς και να παίρνει τη νίκη με 3-2 κόντρα στην Μπιλμπάο, πλησιάζοντας στον πόντο την κορυφή και την Μπαρτσελόνα.

Ο Ινιάκι Γουίλιαμς, έδωσε δις το προβάδισμα στους Βάσκους (36' και 64') με τους "ροχιμπλάνκος" να ισοφαρίζουν προσωρινά στο 61' με τον Τόμας.

Οι παίκτες του Σιμεόνε, ισοφάρισαν εκ νέου στο 80ο λεπτό με τον Ροδρίγο, ενώ η ανατροπή μετουσιώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, χάρη σε κεφαλιά του Γοδίν από κοντά, μετά από προβολή-πάσα
του Γκριεζμάν για το 3-2!

Η Ατλέτικο έφτασε έτσι στους 23 βαθμούς μετά από 12 αγώνες, απέχει έναν πόντο από την πρώτη Μπαρτσελόνα (υποδέχεται αύριο την Μπέτις) την οποία υποδέχεται μετά τη διακοπή (24/11). Στους 10 βαθμούς και στη ζώνη του υποβιβασμού έμεινε η Μπιλμπάο.

Νίκη-"ανάσα" για τη Βαλένθια, που με πέναλτι-γκολ του Παρέχο στο 81', έφυγε νικήτρια από τη Μαδρίτη κόντρα στη Χετάφε (0-1) ανεβαίνοντας έτσι τους 14 πόντους. Στους 16 έμεινε η Χετάφε που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 79' λόγω αποβολής του Γκονθάλεθ.
Keywords
Τυχαία Θέματα