Πλήρωσε τη συνδρομή σου στο Nintendo Switch Online με Nintendo Gold Points

Να και κάτι θετικό.

H Nintendo επιβεβαίωσε ότι τα My Nintendo Gold Points θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την συνδρομή στο Nintendo Switch Online.

Όπως αναφέρεται στο επίσημο Nintendo Switch Online Service FAQ, "Τα Gold Points μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να πληρώσετε την συνδρομή σας μέσω του Nintendo eShop.

Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αυτόματη ενεργοποίηση κάθε μήνα".

Με τα Gold Points μπορούμε να αγοράσουμε τίτλους για το Nintendo Switch στο eShop από τον Μάρτιο, με το 5% της τιμής σε επιλεγμένες digital αγορές και το 1% στις physical αγορές να μετατρέπονται σε Gold Points.

To Nintendo Switch Online κυκλοφορεί αύριο, 18 Σεπτεμβρίου, και θα μπορεί να αγοραστεί με τρεις τρόπους - μηνιαία συνδρομή που κοστίζει $3.99 USD, τρίμηνη συνδρομή στα $7.99 USD, και δωδεκάμηνη συνδρομή στα $19.99 USD.

Αν το αναλύσουμε, με κάθε digital αγορά τίτλου στα $59.99 USD κερδίζετε 300 Gold Points που ισοδυναμούν σε $3.00 USD, άρα με την αγορά ενός τίτλου από το Nintendo eShop και κάτι ψηλά ακόμα αγοράζετε μια μηνιαία συνδρομή στο Nintendo Switch Online.

Με την υπηρεσία Nintendo Switch Online να κυκλοφορεί αύριο, οι κάτοχοι Switch που θα αποκτήσουν συνδρομή θα μπορούν να παίζουν με τους φίλους τους online, θα έχουν πρόσβαση σε μια συνεχώς αυξανόμενη λίστα με κλασσικούς NES τίτλους με online play, cloud saves και πολλά πολλά ακόμα.

Ωστόσο, δεν απαιτούν όλα τα παιχνίδια συνδρομή στο Nintendo Switch Online για να παίξετε online, με παιχνίδια όπως το Fortnite να μπορούν να παιχτούν online, ασχέτως του αν είστε συνδρομητές.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το Twitter.

IGN Greece Update: Νέα ημερομηνία για το Nintendo Direct H Online υπηρεσία του Nintendo Switch έρχεται πολύ σύντομα Οι πωλήσεις του Switch συνεχίζουν την ανοδική και σταθερή πορεία τους

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα