"Πληρώνουν" τα γκολ των αουτσάϊντερ σε Δουβλίνο και Κόρδοβα

Η Οσασούνα έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδό της στην Ισπανική La Liga κι απόψε παίζει στην Κόρδοβα μάλλον με πιο χαλαρό πνεύμα. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους θέλουν να χαρούν όσο γίνεται περισσότερο τις τελευταίες αγωνιστικές χωρίς ελπίδα παραμονής στην κατηγορία.

Πάντως εντός έδρας είναι μια ομάδα που παίζει επιθετικά "πληρώνοντας" περισσότερο τα αμυντικά της κενά. Καλή ιδέα και το Goal/Goal για αυτή την περίπτωση.
Η πρωταθλήτρια Φινλανδίας δεν ξεκίνησε καλά στο νέο πρωτάθλημα, χωρίς νίκη μέχρι τώρα εκτός έδρας. Θα δυσκολευτεί αρκετά στο Ροβανιέμι.

Πιο ξεκάθαρο το προβάδισμα της Μπρόντμπι στον πρώτο τελικό διεκδικώντας μια θέση στο Europa League της νέας σεζόν. Το ίδιο ισχύει και για την Μποέμιανς η οποία υποδέχεται στο Δουβλίνο την ουραγό Φιν Χαρπς.

Πολύ πιο ανταγωνιστικό το ματς της Νταντάλκ με την Σλίγκο Ρόβερς. Οι γηπεδούχοι διεκδικούν το πρωτάθλημα, προέρχονται από ένα νικηφόρο σερί αλλά εντός έδρας δέχονται πιο εύκολα γκολ. Έτσι έγινε στα τέσσερα από τα πέντε προηγούμενα ματς στο "Όριελ Παρκ".

Η Σλίγκο Ρόβερς δεν ξεκίνησε καλά, όμως εδώ και δύο μήνες έχει βελτιωθεί, Μάλιστα στα τρία τελευταία παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της έχει σημειώσει επτά τέρματα!

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΛΙ :

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, Veikkausliiga (18.30) RoPS - HJK : 1 (+2 HC) (1,25)
ΔΑΝΙΑ, Play-Off's Europa League (20.00) Brøndby - Randers : 1 DNB (1,30)
ΙΡΛΑΝΔΙΑ, SSE Airtricity League (21,45) Bohemians - Finn Harps : 1 (1,45)
ΙΣΠΑΝΙΑ, La Liga 123 (22.00) Córdoba - Osasuna : Home to score (1,33)

ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ :

ΙΡΛΑΝΔΙΑ, SSE Airtricity League (21,45) Dundalk - Sligo Rovers : Goal/Goal (2,20)
Keywords
Τυχαία Θέματα