Πληρώνει πρόστιμο για να δει Αγγλία ο Χάμιλτον!

Ο Λιούις Χάμιλτον δηλώνει διατεθειμένος να δεχτεί πρόστιμο από τους διοργανωτές του Βρετανικού Γκραν Πρι για να παρακολουθήσει τον προημιτελικό του Μουντιάλ ανάμεσα σε Αγγλία και Σουηδία.

Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ!

Ο Βρετανός πιλότος θα προσπαθήσει να γίνει ο πιο επιτυχημένος στην ιστορία του Γκραν Πρι του Σίλβερστοουν διεκδικώντας την έκτη του νίκη την Κυριακή.

Ωστόσο
το Σάββατο, η συνέντευξη Τύπου μετά τα επίσημα δοκιμαστικά είναι προγραμματισμένη την ίδια ώρα που τα «λιοντάρια» θα παίζουν με την Σουηδία και ο 33χρονος είναι διατεθειμένος να ...βάλει το χέρι στην τσέπη για να πληρώσει το πρόστιμο που προβλέπεται αν απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του προς τα ΜΜΕ.

«Ποιο είναι το πρόστιμο αν χάσω την συνέντευξη Τύπου το Σάββατο;», αναρωτήθηκε μιλώντας την Πέμπτη ο Χάμιλτον και πρόσθεσε: «Γίνεται να το διαπραγματευτούμε; Γιατί εκείνη την ώρα θα παρακολουθώ το ματς της Αγγλίας».
Keywords
Τυχαία Θέματα