Πιθανή ανάμιξη της Bethesda στο μέλλον first party τίτλων της Nintendo

Για ποιο franchise χτυπά η καμπάνα;

Οι μεγάλες απαιτήσεις των παιχνιδιών της Bethesda τοποθέτησαν ένα απαγορευτικό στην κυκλοφορία τους σε λιγότερο "δυνατές κονσόλες". Η Nintendo βίωσε αυτήν την κατάσταση για αρκετά χρόνια, μέχρι που "ήρθε το Switch στη ζωή της".

Από τότε είδαμε τα The Elder Scrolls

V: Skyrim, DOOM και Wolfenstein II να αποκτούν νέα ports με τη βοήθεια της Panic Button για τα Switch. Οι σχέσεις των δύο εταιρειών έχουν φτάσει σε "νέα ύψη", που πιθανώς να οδηγήσουν σε νέες συνεργασίες.

Ο Pete Hines, αντιπρόεδρος δημοσίων σχέσεων και marketing της Bethesda, μίλησε στο Metro για τις νέες πιθανές συνεργασίες των δύο εταιρειών.

"Οι σχέση μας με τη Nintendo ήταν πάντα σε καλό επίπεδο, όμως το θέμα αφορούσε την hardware κατάρτιση των κονσολών της εταιρείας και αν αυτή θα ήταν η κατάλληλη για τα παιχνίδια μας. Στο παρελθόν αυτή η απάντηση ήταν ένα κατηγορηματικό 'Όχι'. Στην περίπτωση όμως του Switch τα Skryim, Wolfenstein, Doom 2016, Doom Eternal, Shelter και Legends 'τρέχουν' άψογα. Ακόμη και αυτή τη στιγμή έχω μαζί μου το δικό μου Switch".

Ποιο είναι όμως το επόμενο στάδιο συνεργασίας; Το Metro αναφέρθηκε στη πιθανή δημιουργία ενός αποκλειστικού τίτλου της Nintendo από τη Bethesda, με τον Hines να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε ένα συγκεκριμένο franchise.

"Είναι πιθανό, όμως όλα εξαρτώνται από τους δημιουργούς και τις παραμέτρους του παιχνιδιού που θέλουν".

Το καλύτερο έμεινε για το τέλος. To Metro ρώτησε για πιθανό ενδιαφέρον της Bethesda στο Super Smash Bros, και ο Hines απάντησε, "Φυσικά".

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, είναι στον οφθαλμίατρο, γιατί κοκκίνησαν τα μάτια του από το πολύ Spider-Man.

IGN Greece Η Bethesda ανακοίνωσε το lineup του QuakeCon 2018 Η Bethesda μας ανακοινώνει το Fallout 76 Fallout: Για κάτι νέο μας προετοιμάζει η Bethesda

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα