Πίτερς vs Μήτογλου: Θα τους ήθελε κάθε ομάδα (video)

Δύο παίκτες που θα τους ήθελε κάθε ομάδα στην Ευρωλίγκα. Ο Πίτερς από ρεζέρβα του Βεζένκοφ έγινε πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού και ο Μήτογλου από τα πιτς της περσινής σεζόν σημείο αναφοράς του Παναθηναϊκού.

Πίτερς: Πλέον πρωταγωνιστής

Ο Άλεκ Πίτερς αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες, αν όχι τον κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού

στη φετινή σεζόν της Ευρωλίγκας. Με μέσο όρο 55% επιτυχίας στα τρίποντα, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας. Ο Αμερικανός έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση των φιλάθλων και να αποδείξει την αξία του στο παρκέ. Από την αρχή της σεζόν έχει δείξει μία εξαιρετική φόρμα, παίρνοντας τη σκυτάλη του ηγέτη στο σκοράρισμα από τον Σάσα Βεζένκοφ, με τον οποίο μοιραζόταν πέρσι τη θέση του power forward. Η εμφάνισή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο, του χάρισε και τον τίτλο του MVP στην πρεμιέρα. Ο έμπειρος άσος κατέγραψε στο ΟΑΚΑ 17 πόντους, 10 ριμπάουντ και 4 ασίστ, και βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου ο Ολυμπιακός να επικρατήσει με 88-78 στην παράταση.

Μήτογλου: Επέστρεψε και αναγεννήθηκε

Ο Ντίνος Μήτογλου αποτελεί μία από τις πλέον λαμπρές παρουσίες στη φετινή διοργάνωση της Ευρωλίγκα, καθώς ο παίκτης του Παναθηναϊκού έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις τους και επιδόσεις του στα παρκέ της Ευρωλίγκας. Η συνέπεια και η αθλητική του ακρίβεια έχουν συμβάλλει σημαντικά στην πορεία της ομάδας στη διοργάνωση, επιβεβαιώνοντας τον ρόλο του ως κομβικό στέλεχος στο ρόστερ των “πράσινων”. Με μέσο όρο 15 στο PIR, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες του Τριφυλλιού. Ο Μήτογλου έχει συνδυάσει υψηλή απόδοση τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα, βοηθώντας τον Παναθηναϊκό να παραμείνει ανταγωνιστικός στο ευρωπαϊκό προσκήνιο τη φετινή σεζόν. Η παρουσία του στο παρκέ και στα αποδυτήρια έχει ενισχύσει το κλίμα της ομάδας και έχει δώσει αίσθηση σταθερότητας και αυτοπεποίθησης.

Επιλέξτε τους δύο παίκτες στο Greek Fantasy Challenge του Novasports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα