Πίτερς: «Θα ετοιμάσουμε έξτρα πράγματα για να κερδίσουμε την ΤΣΣΚΑ»

Πίτερς: «Θα ετοιμάσουμε έξτρα πράγματα για να κερδίσουμε την ΤΣΣΚΑ»basket1thanosΤρί, 11/10/2020 - 17:45

Ο Άλεκ Πίτερς έχει να θυμάται μόνο καλά πράγματα από την σεζόν 2018-2019 όταν και συστήθηκε στο κοινό της Euroleague με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είχε κατακτήσει την κούπα και ο Αμερικανός φόργουορντ πήρε μεταγραφή για την Αναντολού Εφές.

Φέτος, συμβόλαιο βρήκε στην Ισπανία

και πιο συγκεκριμένα στην Μπασκόνια, η οποία στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα.

Ο 25χρόνος απόφοιτος του Βαλπαράιζο, είναι ο πλέον αρμόδιο για να σχολιάσει την αναμέτρηση της Πέμπτης (12/11, 19:00, Novasports) με την οποία ανοίγει η... αυλαία της αγωνιστικής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πίτερς:

«Πρόκειται για πολύ ταλαντούχα ομάδα, γνωρίζουμε όλοι το ρόστερ που έχει, ενώ ακόμα και οι νέοι παίκτες που πήρε είχαν αναδειχθεί MVP στις προηγούμενες ομάδες τους. Είναι πλήρης ομάδα και πρέπει να ετοιμάσουμε έξτρα πράγματα προκειμένου να τους αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να δείξουμε συνέπεια στην άμυνα γιατί θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ανισορροπίες και ταυτόχρονα να τρέξουν στο ανοικτό γήπεδο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα πάντα. Και αυτό θα κάνουμε τις δύο επόμενες ημέρες».

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Baskonia - Μπάσκετ CSKA Moscow - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Baskonia ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Άλεκ Πίτερς θα αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα την Πέμπτη το απόγευμα στη Μόσχα (12/10, 19:00, Novasports) και μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπασκόνια. Article publish on Τρί, 11/10/2020 - 17:45 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα