Πίρλο: Ψάχνω τρόπο να ''χωρέσω'' τον Ντιμπάλα

Πίρλο: Ψάχνω τρόπο να ''χωρέσω'' τον ΝτιμπάλαsdimolitΔευ, 11/23/2020 - 17:33

Η Γιουβέντους υποδέχεται την Φερεντσβάρος (24/11, 22.00) και σε περίπτωση που κερδίσει ενώ στον άλλο αγώνα η Δυναμό δεν νικήσει στο Κίεβο την Μπαρτσελόνα, τότε θα προκριθεί στην επόμενη φάση με δύο αγωνιστικές να απομένουν.

Οι δηλώσεις του Αντρέα Πίρλο στην συνέντευξη τύπου

''Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να παίξουμε σαν να είναι τελικός, χρειαζόμαστε τη νίκη για να περάσουμε στους ''16''. Πρέπει να κερδίσουμε για να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες και

να αγωνιστούμε με διαφορετικό τρόπο στα επόμενα παιχνίδια με Δυναμό Κιέβου και Μπαρτσελόνα. Γνωρίζουμε τις δυνάμεις της Φερνετσβάρος, ξέρουμε πως μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι είναι καθοριστικό''

Εκτός αποστολής παραμένουν οι τραυματίες Μπονούτσι, Κιελίνι και Ντεμιράλ, με τον Ματίας Ντε Λιχτ που έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα κόντρα στη Κάλιαρι (2-0) να είναι ο μοναδικός στόπερ που είναι διαθέσιμος.

'''Έχουμε μόλις τέσσερις αμυντικούς, οι Άλεχ Σάντρο (γύρισε και έπαιξε ελάχιστα με την Κάλιαρι αλλαγή) και Ντανίλο θα αγωνιστούν κανονικά.Στο κέντρο παίζεται μια θέση μεταξύ του Κουλουσέφσκι και του Κιέζα. Ίσως παίξει βασικός και ο Μπερναρντέσκι που έκανε καλό ματς με την Κάλιαρι (2-0) αλλά και με την Εθνική Ιταλίας έπαιξε καλά με τη Βοσνία (0-2)''.

Σε ότι αφορά στην χρησιμοποίηση του Πάολο Ντιμπάλα στο αρχικό σχήμα και αν μπορεί να χωρέσει με τους Ρονάλντο και Μοράτα: (Ο Αργεντινός έπαιξε αλλαγή κόντρα στην Κάλιαρι στο τελευταίο 20 λεπτό).

''Ο Ντιμπάλα είναι έτοιμος. Νιώθει καλά και τα δίνει όλα στις προπονήσεις. Με την Κάλιαρι πήγε καλά, θα δούμε αν θα ξεκινήσει βασικός. Δυστυχώς δεν τους έχουμε δει ακόμα να παίζουν μαζί, απλά προπονούνται παρέα. Το σκεφτόμαστε από την αρχή της σεζόν. Πρέπει πρώτα να βρούμε μια ισορροπία και μετά θα αποφασίσουμε για να βρούμε μια λύση ώστε να αγωνιστούν μαζί στην επίθεση''.

Τέλος ρωτήθηκε για την συμπεριφορά του απέναντι στον Κριστιάνο Ρονάλντο:

''Φέρομαι και αντιμετωπίζω τον Ρονάλντο όπως αντιμετωπίζω όλους τους υπόλοιπους. Είμαστε απλοί και σοβαροί άνθρωποι και τα πάμε μια χαρά. Του φέρομαι όπως φέρομαι στους Φραμπότα και Πορτανόβα που ήρθαν από την ομάδα κάτω των 23 ετών''

Ready?

Keywords
Τυχαία Θέματα