Πίρλο: "Ο Κόντε με οδήγησε στην προπονητική"

Πίρλο: "Ο Κόντε με οδήγησε στην προπονητική" antoniamath11Σάβ, 01/16/2021 - 19:11

Η Γιουβέντους θα αναμετρηθεί με την Ίντερ στο πλαίσιο του ιταλικού πρωταθλήματος και ο προπονητής της "μεγάλης κυρίας", Αντρέα Πίρλο θα είναι αντίπαλος με τον φίλο του Αντόνιο Κόντε.

Επιπλέον ο τεχνικός του Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε ότι ο κόουτς των "νερατζούρι" ευθύνεται για την απόφαση του να γίνει προπονητής. 

Για το παιχνίδι της Γιουβέντους με την Ίντερ: "Περιμένω να δω μία επιθετική Ίντερ που θα θέλει να επιβάλλει το τέμπο του αγώνα αλλά είμαστε Γιουβέντους,

οπότε επιθυμούμε να πάμε στο Σαν Σίρο με το δικό μας στιλ παιχνιδιού, απαλλαγμένοι από πίεση

Δεν θα πρέπει να υπάρχει φόβος, ούτε ταπεινότητα. Θα πρέπει να είναι καθαρό το μυαλό μας. Είμαστε Γιουβέντους και επιβάλλεται να είμαστε συνηθισμένοι σε κόσμο που μας βάζει πίεση.

Η νίκη θα μας δώσει τεράστια ώθηση, που δεν θα είναι μόνο οι τρεις βαθμοί. Μπορεί να έχουμε διαφορετικές φιλοσοφίες αυτή τη στιγμή, αλλά αμφότερες οι ομάδες θα παλέψουν μέχρι τέλους για το τίτλο". 


Για τον Αντόνιο Κόντε: "Ο Κόντε και εγώ έχουμε δύο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες, για αυτό το λόγω άλλωστε τα πάμε πολύ καλά. Μιλήσαμε πριν από την έναρξη της σεζόν, υπάρχει μεγάλος σεβασμός μεταξύ μας.

Έγραψε ιστορία στην Γιουβέντους και έμαθα πολλά από αυτόν, οπότε θα είμαι πάντα ευγνώμων. Ο Κοντέ είναι ο πρώτος άνθρωπος που με έκανε να θέλω να γίνω προπονητής. Είναι σπουδαίο άτομο εκτός από σπουδαίος προπονητής, αλλά την Κυριακή θα είμαστε αντίπαλοι".

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus ΙΤΑΛΙΑ Ο Αντρέα Πίρλο αποκάλυψε ότι ο Αντόνιο Κόντε ήταν εκείνος που οδήγησε τον κόουτς της Γιουβέντους να γίνει προπονητής. Article publish on Σάβ, 01/16/2021 - 19:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα