Πήρε μπρος ο Χάρι Κέιν (pics)

Τότεναμ - Φούλαμ 3-1

Γεμάτο πρώτο ημίχρονο σου Λονδίνο, Τότεναμ και Φούλαμ συναντήθηκαν στο τοπικό ντέρμπι της πρωτεύουσας. Η λύση δόθηκε από τον Βραζιλιάνο Λούκας Μόουρα που με καταπληκτικό αριστερό σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Ποτσετίνο.
Ξεκίνημα με γκολ στο δεύτερο μέρος για τη Φούλαμ με τον Σέρβο σέντερ φορ Αλεξάνταρ Μίτροβιτς να πετυχαίνει το πρώτο γκολ
της ομάδας στην επιστροφή της στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας.
Πίεσε η Τότεναμ στη συνέχεια, έχασε μεγάλες ευκαιρίες, πρώτα με τον Ντελε Άλι και αργότερα με τον Χάρι Κέιν που σημάδεψε το δοκάρι του Φάμπρι για να έρθει ο ''μουντιαλικός'' Τρίπιερ να εκτελέσει άψογα φάουλ και να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του στο 74ο λεπτό.
Ανοίχτηκε η Φούλαμ για να πετύχει γκολ, βρήκε κενά η Τότεναμ φθάνοντας στην επίτευξη τρίτου γκολ με τον Χάρι Κέιν να σκοράρει επιτέλους για πρώτη φορά μέσα στον Αύγουστο και να γράφει το 3-1.
Τα ''σπηρούνια'' έφτασαν τους 6 βαθμούς με το 2 στα 2 μετά την επικράτηση τους κόντρα στην Νιούκαστλ στο βορρά την πρώτη αγωνιστική.

Γουέστ Χαμ - Μπόρνμουθ 1-2
Τα ''σφυριά'' προέρχονταν από βαριά ήττα στο Άνφιλντ από τη Λίβερπουλ στη πρεμιέρα και έψαξαν το γκολ από νωρίς. Ο Μεξικανός Τσιτσαρίτο κέρδισε πέναλτι από τον Ολλανδό στόπερ Νέιθαν Άκε και ο Αυστριακός Αρναούτοβιτς άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα.
Καταπληκτική Μπόρνμουθ στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε δύο γκολ μέσα σε έξι λεπτά κάνοντας την ανατροπή.Στο 60ο λεπτό κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Άγγλο επιθετικό Κάλουμ Γουίλσον και στο 66ο λεπτό μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Κουκ.
Έξι πόντοι για τη Μπόρνμουθ που πέτυχε την δεύτερη νίκη της μετά το 2-0 κόντρα στη Κάρντιφ στη πρεμιέρα. Δεύτερη ήττα για τον Μανουέλ Πελεγκρίνι στο πάγκο των Λονρέζων.

Λέστερ - Γουλβς 2-0

Στο ''Kings Power'' στο Λέστερ η Γουλβς που γύρισε στην ''Premier League'' ήταν καλύτερη στο πρώτο διάστημα του αγώνα όμως στάθηκε άτυχη με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα με το αυτογκόλ του Ντόχερτι στο 29ο λεπτό.
Ονειρικό ντεμπούτο μπροστά στο κοινό της Λέστερ για τον Τζέιμς Μάντισον που διπλασίασε τα γκολ των γηπεδούχων με ωραίο σουτ νικώντας τον Ρουί Πατρίσιο για το 2-0 της Λέστερ πριν φύγει το ημίχρονο.
Πρώτη νίκη για την ομάδα του Κλοντ Πουέλ που είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα από την Μάντσεστερ Γ. στο Όλντ Τράφορντ.

Έβερτον - Σάουθαμπτον 2-1

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Θίο Γουόλκοτ να ανοίγει λογαριασμό για την φετινή σεζόν μόλις στο 15ο λεπτό ύστερα από ασίστ του Σνάιντερλεν.
Σε εξαιρετική προσθήκη από την Γουότφορντ εξελίσσεται Ο Βραζιλιάνος Ριτσάρλισον ύστερα από τα δύο γκολ που πέτυχε στο ντεμπούτο του με την φανέλα της Έβερτον στην ''Premier League'' ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 μετά από 16 λεπτά.
Ιδανικό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα του Μαρκ Χιουζ, ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ Ντάνι Ινγκς ξαναέβαλε την ομάδα του στο ματς με το πρώτο του γκολ στο 54ο λεπτό.Χωρίς βαθμούς οι ''Άγιοι'' που αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς θα παλέψουν όπως και πέρσι για σωτηρία τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα