Πινέδα: «Τι καλύτερο να μπορέσεις να χαρίσεις χαρά σε αυτόν τον κόσμο με ένα τέτοιο αποτέλεσμα» (vid)

Ο Μεξικανός πέτυχε το πρώτο γκολ της ΑΕΚ βοηθώντας τη να φτάσει στη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ και εξήγησε ποια ήταν τα στοιχεία που είχε η ΑΕΚ και δεν είχε κόντρα στον Βόλο.

«Η βασική διαφορά με το προηγούμενο παιχνίδι ήταν ότι οι προσπάθειες που κάναμε κατέληξαν στα δίχτυα, εν αντιθέσει με το προηγούμενο ματς. Ανοίξαμε το σκορ απόψε και το παιχνίδι άνοιξε. Συνεχίζουμε τη δουλειά και το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι».

Για

το γκολ που σημείωσε «’Ηταν ένα αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Κέρδισε η ομάδα, όχι εγώ. Όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους. Εγώ απλώς ακολούθησα κάποιες οδηγίες. Είμαι ήρεμος, είμαι χαρούμενος, πήραμε τρεις βαθμούς και ετοιμαζόμαστε για την επόμενη εβδομάδα απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα είναι κρίσιμο παιχνίδι».

Για το πάθος που βγάζει στο παιχνίδι του

«Ο κόσμος έδωσε στήριξη. Μας μετέδωσε την ενέργειά του. Τι καλύτερο να μπορέσεις να χαρίσεις χαρά σε αυτόν τον κόσμο με ένα τέτοιο αποτέλεσμα, είτε σκοράροντας, είτε όχι. Συνεχίζουμε τη δουλειά. Εκεί το μυαλό μας στις νίκες τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας και από αύριο ξεκινάμε να προετοιμαζόμαστε για την επόμενη εβδομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα