Πικέ: «Ο Μέσι είναι εξωγήινος»

Ο Λιονέλ Μέσι είναι «εξωγήινος» σύμφωνα με τον συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ. Ο Ισπανός αγωνίζεται μαζί με τον Μέσι από το 2008, όταν μετακόμισε στο «Καμπ Νου» από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ο κόσμος με ρωτάει συχνά πως είναι να παίζεις μαζί με τον Λιονέλ Μέσι. Αν πρέπει να το εξηγήσω σε μια πρόταση απαντάω ότι είναι εξωγήινος. Δεν είναι από αυτό τον πλανήτη. Είναι ο μοναδικός παίκτης που όταν τον είδα για πρώτη φορά σε ηλικία δεκατριών χρονών, είπα στον εαυτό μου: «Αυτό το παιδί έρχεται από κάπου αλλού. Δεν είναι άνθρωπος!», δήλωσε ο 31χρονος αμυντικός.


Στη συνέχεια σχολίασε ότι τα μάτια του και η έκφραση του, καθώς διεκδικεί την μπάλα από τον αντίπαλο είναι κάτι που ξεχωρίσει στον Αργεντινό. «Όταν με ρωτάνε: Τι είναι το πιο απίστευτο που έχω δει στον Λέο; Οι περισσότεροι περιμένουν να απαντήσω τα γκολ ή τις ευκαιρίες που δημιούργει. Αλλά για έμενα ο λόγος που είναι από άλλο πλανήτη είναι ότι συμβαίνει όταν δεν έχει την μπάλα στα πόδια του. Μπορεί κάποιος από την τηλεόραση να μην το βλέπει αλλά εγώ μπορώ. Πρέπει να δεις το πρόσωπο του και τα μάτια του, όταν προσπαθεί να αποκτήσει την μπάλα. Έχει ένα βλέμμα το οποίο δεν έχω ξαναδεί σε κανένα ποδοσφαιριστή. Είναι αυτό που τον κάνει ξεχωριστό», πρόσθεσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα