Πιάνιτς: «Θέλω να κερδίσω τρόπαια με την Γιουβέντους»

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς αναφέρθηκε στην πρώην ομάδα του την Ρόμα, ενώ τόνισε ότι θέλει να κερδίσει τρόπαια με την Γιουβέντους. «Πέρασα πέντε εκπληκτικές σεζόν στην Ρόμα, είναι ο πιο σημαντικός σταθμός στην καριέρα μου. Αγαπώ τον σύλλογο και τους ποδοσφαιριστές, παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Είναι πάντα ανταγωνιστικοί για το πρωτάθλημα αλλά αυτό συμβαίνει και με την Γιουβέντους. Στην Γιουβέντους ήρθα, γιατί θέλω να κερδίσω τρόπαια και πέρυσι κερδίσαμε ε το πρωτάθλημα, ενώ φτάσαμε μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ», δήλωσε
στην Corriere dello Sport.

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι ο ποδοσφαιρικός του ήρωας ήταν ο Ζινεντίν Ζιντάν ως παιδί: «Ο ποδοσφαιρικός μου ήρωας όταν ήμουν παιδί ήταν ο Ζινεντίν Ζιντάν, κυρίως όταν έπαιζε στην Ρεάλ Μαδρίτης και ελπίζω να αγωνιστώ στο ίδιο επίπεδο με εκείνον».

Τέλος, για τον αγώνα ανάμεσα στην Νάπολι και την Γιουβέντους: «Το παιχνίδι αυτό θα είναι ένα υπέροχο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον Σάρι για ότι έχει κάνει μέχρι τώρα στην Νάπολι. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα, όταν όλοι θέλουν να χάσεις, θα πρέπει να γίνεσαι ακόμα καλύτερος», συμπλήρωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα