Πιαλόγλου: "Μπαίνουμε στην τέταρτη 10ετία πιο δυνατά" (pic)

Ο Αρης Πιαλόγλου παρουσίασε και καλωσόρισε τον νέο Ισπανό τεχνικό της Ξάνθης, Κίκο Ραμίρεθ.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ξάνθης, στο περιθώριο της παρουσίασης αναφέρθηκε και στη συνέχεια της πορείας της θρακικής ομάδας.
Στην αρχή των δηλώσεών του αναφέρθηκε στη συμπλήρωση 30ετίας και συνεχούς παρουσίας της Ξάνθης στην Α' Εθνική και είπε: "Ξεκινάμε την τέταρτη 10ετία, μία 10ετία που είμαστε βέβαιοι -και θα παλέψουμε- ακόμη πιο δυνατά και έντιμα ώστε να πάμε την Ξάνθη
εκεί που πρέπει να είναι με βάση και την ιστορία της. Η Ξάνθη είναι η μοναδική επαρχιακή ομάδα που δεν έχει υποβιβαστεί παρότι κάποιες στιγμές φτάσαμε σε δύσκολη θέση. Τριάντα χρόνια με καλές και κακές στιγμές αλλά με ψηλά το κεφάλι και έντιμη συμμετοχή".
Είπε επίσης: "Κάποια δικά μας λάθη τα πληρώσαμε. Κι όπως λέει και ο Πανόπουλος γθα τα λάθη, το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Κάποιες κακές στιγμές ιδιαίτερα ξεκινάνε από την ιδιοκτησία και το διοικητικό συμβούλιο".
Πρόσθεσε: "Ξεκινώντας στη νέα 10ετία θέλουμε οι θέσεις της ΠΑΕ να ακούγονται ακόμη πιο δυνατά και να γίνονται ακόμη πιο πολύ θέμα συζήτησης".

Για τον Κίκο Ραμίρεθ είπε: "Ευχόμαστε στο νέο μας προπονητή ό,τι καλύτερο και -δίνοντάς του τις καλύτερες συνθήκες- να χαράξουμε μια καλή πορεία στη σεζόν".
Keywords
Τυχαία Θέματα