Περιστέρι: Στις 22 Αυγούστου η «πρώτη» του Σπανούλη

Για τις 22 Αυγούστου ορίστηκε η έναρξη της προετοιμασίας του Περιστερίου, το οποίο έχει προπονητή τον Βασίλη Σπανούλη. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του συλλόγου υπό τις οδηγίες του Kill Bill θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και σειρά δυνατών φιλικών.

Τα φιλικά προετοιμασίας του Περιστερίου3/9 Φιλικό με την Καρδίτσα στο Καρπενήσι7/9 Φιλικό με το Λαύριο εντός έδρας10/9 Φιλικό με τον Προμηθέα εντός έδρας14/9 Φιλικό με τον Προμηθέα στην Πάτρα

17-18/9

Τουρνουά “Νίκος Φάσουρας”

17/9 Περιστέρι-ΠΑΟK18/9 Με ΑΕΚ η Κλούζ Ναπόκα

23-24 Τουρνουά “Νεόφυτος Χανδριώτης” στην Κύπρο

23/9 Αντίπαλος ο Ερυθρός Αστέρας24/9 Αντίπαλος η Χάποελ ΧολόνΗ ανακοίνωση του Περιστερίου:

«Στις 17 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Περιστερίου για την έναρξη της προετοιμασίας της νέας χρονιάς. Από τις 17 μέχρι τις 21 Αυγούστου θα ολοκληρωθούν οι αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Στις 22 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη «πρώτη» του Περιστερίου για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 στο παρκέ του κλειστού «Ανδρέας Παπανδρέου»!

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στο Καρπενήσι το διάστημα 28 Αυγούστου-3 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια η ομάδα θα επιστρέψει στη βάση της.

Από κει και πέρα, οκτώ φιλικά παιχνίδια περιλαμβάνονται στο πλάνο προετοιμασίας που έχει εκπονήσει ο Βασίλης Σπανούλης, για τη νέα χρονιά. Ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» μέσα από αυτά τα πολύ δυνατά τεστ που επέλεξε για την προετοιμασία και το «χτίσιμο» της αγωνιστικής του φιλοσοφίας θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και να εμπεδώσει την φιλοσοφία του και τον τρόπο παιχνιδιού του στους παίκτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα