Περιστέρι – Ιωνικός 96-67: Παράσταση για ένα ρόλο (hls)

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη κυριάρχησε στην πρώτη περίοδο με τον Ντένμον σε μεγάλα κέφια να βάζει 9 πόντους και τον Ιωνικό να μη μπορεί να βρει μακρινό σουτ από την περιφέρεια. Το δεκάλεπτο έκλεισε στο +9 (26-17) για το Περιστέρι που πρόλαβε να μοιράσει 5 ασίστ αλλά και να υποπέσει και σε 5 λάθη. Ο Παρκς πάλεψε στην επίθεση για τον Ιωνικό με 6 πόντους. Το Περιστέρι σταθερά μπροστά οδήγησε το παιχνίδι, σε ένα ισορροπημένο δεκάλεπτο,

με τον Ιωνικό να έχει τον Μαυροκεφαλίδη σε μεγάλη μέρα βάζοντας 13 πόντους σε 17 λεπτά. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν την μάχη στα ριμπάουντ (26-17) και κατόρθωσαν να ολοκληρώσουν το ημίχρονο στο +9 (46-37).

Το Περιστέρι εξαιρετικό στην τρίτη περίοδο, σημείωσε 30 πόντους και καθάρισε τη νίκη βρίσκοντας ρυθμό και στις δύο άκρες του παρκέ. Τρομερή πολυφωνία στην επίθεση με όλους να συμμετέχουν στο σκοράρισμα. Τα ριμπάουντ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο με την ομάδα των δυτικών προαστείων να έχουν κατεβάσει ήδη μετά από 30 λεπτά 39 ριμπάουντ! Συμπαραστάτης του Ντένμον, ο Δημήτρης Αγραβάνης που ανέβηκε στους 14 πόντους σε 20 λεπτά. Με την διαφορά να αγγίζει τους 30 πόντους ο αγώνα στην τελευταία περίοδο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Σπανούλης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους της αποστολής δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα. Το Περιστέρι επικράτησε εύκολα και έφτασε τις 6 νίκες ύστερα από 8 αγωνιστικές.

Τα δεκάλεπτα: 26-17, 20-20, 30-13, 20-17

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά της αναμέτρησης

Keywords
Τυχαία Θέματα