Περιστέρι - Παναθηναϊκός 68-74: Ξύπνησε στο τέλος με Κασελάκη (vid)

Περιστέρι - Παναθηναϊκός 68-74: Ξύπνησε στο τέλος με Κασελάκη (vid) navgouliΔευ, 03/22/2021 - 17:10

Το Περιστέρι μπορεί να βρήκε προβάδισμα μέχρι και 12 πόντους, όμως, ο Παναθηναϊκός με ένα καλό διάστημα στην τρίτη περίοδο και πρωταγωνιστή τον Λεωνίδα Κασελάκη πήρε τη νίκη με 74-68. 

Οι γηπεδούχοι ήταν άκρως ανταγωνιστικοί σε όλη την

διάρκεια της αναμέτρησης, διατηρούσαν το προβάδισμα από το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης κι έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο με σκορ 45-37. Σε όλο αυτό το διάστημα ο Πέτεγουεϊ ήταν ο κινητήριος μοχλός για την ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου, ενώ μαζί του άξιος συμπαραστάτης ο ΜακΛιν. 

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τα πατήματά του κι έκανε ένα εξαιρετικό διάστημα στην τελευταία τέταρτη περίοδο με μπροστάρηδες τον Κασελάκη και τον Παπαπέτρου Το επί μέρους σκορ σε εκείνο το σημείο έφτασε το 24-8 κι ουσιαστικά οι "πράσινοι" έβαλαν τα θεμέλια της νίκης τους. 

Ο Παπαγιάννης επίσης ήταν θετικός όταν η μπάλα έφτανε στο ζωγραφιστό, γενικά όμως το Περιστέρι δεν άφησε και πολύ τον Παναθηναϊκό να παίξει με επιθέσεις κοντά στο καλάθι. Ο Κασελάκης ήταν εκείνος που έδωσε έξτρα λύση και ξεκλείδωσε την άμυνα των γηπεδούχων, ενώ ο Παπαπέτρου που ήταν σταθερά καλός σε όλο το ματς, φρόντισε το ξέσπασμα της ομάδας του να κρατήσει μέχρι και το φινάλε. 

 

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ Περιστέρι - Μπάσκετ Παναθηναϊκός - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Περιστέρι ΕΛΛΑΔΑ Το Περιστέρι μπορεί να βρήκε προβάδισμα μέχρι και 12 πόντους, όμως, ο Παναθηναϊκός με ένα καλό διάστημα στην τρίτη περίοδο και πρωταγωνιστή τον Λεωνίδα Κασελάκη πήρε τη νίκη με 74-68. Article publish on Δευ, 03/22/2021 - 17:10 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα