Πέρισιτς: «Όλα είναι πιθανά!»

Ο Ίβαν Πέρισιτς μίλησε για τον ημιτελικό ανάμεσα σε Αργεντινή και Κροατία για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με τον ίδιο να πιστεύει πως όλα είναι πιθανά μετά την πρόκριση επί της Βραζιλίας, ενώ ανέφερε πως δεν έχει επαφή με τους Λαουτάρο Μαρτίνες και Ρομέρο!

«Μετά τον προημιτελικό με τη Βραζιλία, τα πάντα είναι πιθανά. Θα βάλουμε τα δυνατά μας κάνοντας ότι περνάει από το χέρι μας για να φτάσουμε στον τελικό. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Και η Αγγλία στον ημιτελικό του 2018 είχε καλή ομάδα όπως και η Αργεντινή

τώρα, πολλά εξαρτώνται από εμάς», σημείωσε ο Πέρισιτς.

Για τη «συνάντηση» με τον πρώην συμπαίκτη του Λαουτάρο Μαρτίνες (Ίντερ) και τον νυν, Ρομέρο (Τότεναμ), υπογράμμισε πως δεν έχει κάποια επικοινωνία μαζί τους τελευταία: «Δεν έχουμε μιλήσει τις τελευταίες ημέρες, είχαμε μια μικρή επαφή κατά τη διάρκεια των ομίλων. Ξέρω ότι και οι δύο ζουν και αναπνέουν για τη χώρα τους και ανυπομονούν για να αγωνίζονται με την Αργεντινή. Είχαμε μιλήσει αρκετά τόσο στο Μιλάνο όσο και στο Λονδίνο, ξέρω ότι θα είναι στο 100% όπως και εμείς».

Keywords
Τυχαία Θέματα