Περίπατος της Ρεάλ στην Μόσχα

Η Ρεάλ με καταλυτική κυριαρχία κάτω από τα καλάθια κι εξαιρετική ευστοχία έξω από τα 6.75, πέρασε άνετα από την «Μιτίσκι Αρίνα» επικρατώντας της Χίμκι με 100-75.

Η «λαβωμένη» Χίμκι έπαιξε για διάφορους λόγους χωρίς τους Μποστ, Γκριν, Γκιλ και Μίκι, ενώ ο νέος της Αμερικανός γκαρντ Άντριου Χάρισον δεν χρησιμοποιήθηκε στο ελάχιστο.

Έτσι μπόρεσε ν’ αντέξει ουσιαστικά μόλις ένα δεκάλεπτο στο ματς όταν και έμεινε κοντά στο σκορ (22-24).

Στην συνέχεια η Ρεάλ κυριάρχησε στα ριμπάουντ
έτρεξε στο ανοικτό γήπεδο, πέρασε την μπάλα μέσα στην ρακέτα κι άρχισε ν’ ανεβάζει συνεχώς την διαφορά, που στο ημίχρονο ήταν στους 13 πόντους (38-51).

Στο δεύτερο ημίχρονο με τον Κοζέρ και τον Ρούντι να «πυροβολούν» από το τρίποντο, τον Ταβάρες να σκορπά τάπες και τον Καμπάσο με τον Γιουλ να οργανώνουν η διαφορά έπαιρνε συνεχώς αυξητικές διαστάσεις.

Στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου ήτα στους 20 (50-70), ενώ λίγο μετά έφτασε και τους 25 (50-75). Ο αγώνας είχε απλά τυπική διαδικασία μέχρι το τέλος με την Χίμκι απλά να παρακολουθεί.

Πρώτος σκόρερ ο Κοζέρ για την Ρεάλ, με τον Ταβάρες να έχει 8 πόντους και 11 ριμπάουντ, τον Ρούντι 15 πόντους και 5 ασίστ, τον Καμπάσο 9 ασίστ και τον Γιούλ 8 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Για την Χίμκι ο Σβεντ είχε 21 πόντους, ενώ ο Τόμας πρόσθεσε άλλους 15 με 7 ριμπάουντ.

Η Ρεάλ μάζεψε 48 ριμπάουντ ενώ η Χίμκι τα μισά (24), ενώ σούταρε 14/29 τρίποντα αντί 9/28 των ρώσων.
Keywords
Τυχαία Θέματα