«Περιμένω τον Παναθηναϊκό, πιστεύω θα μείνω»

Αισιόδοξος πως θα φορά και τη νέα σεζόν τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος εμφανίστηκε ο Λούκας Λεκαβίτσιους. Ο Λιθουανός γκαρντ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του, δήλωσε πως ακόμη δεν έχει ενημέρωση από τον Παναθηναϊκό για το αν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν ανανέωσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του, ωστόσο ευελπιστεί πως αυτό θα συμβεί.

«Έχω υπογράψει συμβόλαιο, στο οποίο υπάρχει option για +1 χρόνο. Νομίζω πως θα με κρατήσουν για δεύτερη χρονιά. Πιστεύω πως θα είμαι ακόμα καλύτερος και
όλα θα είναι διαφορετικά. Προς το παρόν δεν γνωρίζω κάτι με σιγουριά. Περιμένω την 1η Ιουλίου. Καταλαβαίνω πως όλα έχουν να κάνουν με την απόφαση του Παναθηναϊκού. Μέχρι σήμερα δεν με έχουν ενημερώσει, οπότε περιμένω», δήλωσε αρχικά ο Λεκαβίτσιους.

Σε ερώτηση για την αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά τον πρώτο χαμένο τελικό, απάντησε: «Ξέρεις, το θέμα είναι πως δεν υπήρχαν συζητήσεις γι' αυτά στην ομάδα, μεταξύ των παικτών. Κανείς δεν μιλούσε γι' αυτά. Δεν αντιδράσαμε σε αυτό, προετοιμαζόμασταν για τον επόμενο αγώνα. Δεν έδωσα προσοχή σε όλα αυτά» και συμπλήρωσε για ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Σε γενικές γραμμές, συνάντησα τον Γιαννακόπουλο μόνο δύο φορές. Δεν νομίζω πως ισχύουν οι φήμες ότι θεωρεί τον εαυτό του υπεράνω όλων. Θεωρώ πως είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος».
Keywords
Τυχαία Θέματα