Περιμένει 200 εκατομμύρια ευρώ από πωλήσεις

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να σκοπεύει να δαπανήσει 300 εκατομμύρια ευρώ για μετεγγραφές αυτό το καλοκαίρι, όμως τα 200 από αυτά, θα προέλθουν από πωλήσεις παικτών. Σύμφωνα με τον μαδριλένικο Τύπο, οι ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα, πως θα πρέπει να υπάρξει ανανέωση στο ρόστερ της ομάδας, την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Άλλωστε, κατά τη συμφωνία του Φλορεντίνο Πέρεθ με τον Ζινεντίν Ζιντάν, για
την επιστροφή του στον πάγκο της ομάας, είχε ξεκαθαριστεί πως η “Βασίλισσα” της Ευρώπης για κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση τριών πρωτοκλασάτων παικτών.

Η εφημερίδα “Marca” τονίζει πως η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να βγάλει στο… “σφυρί” ποδοσφαιριστές, που δεν υπολογίζει ο Γάλλος τεχνικός για τη νέα σεζόν, όπως για παράδειγμα ο Γκάρεθ Μπέιλ και περιμένει να εισπράξει συνολικά 200 εκατομμύρια ευρώ, έτσι ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με το Financial Fair Play. Ο Ζιντάν φέρεται να έχει παραδώσει ήδη τη λίστα με τους παίκτες που δεν υπολογίζει, καθώς επίσης και τα ονόματα των παικτών, που θέλει να αποκτηθούν το εφετινό καλοκαίρι.
Keywords
Τυχαία Θέματα