Περαστικοί με λαμπρό μέλλον

Ρίξτε μια σύντομη ματιά σε παίκτες που δεν κατάφεραν να πετύχουν όσα ονειρεύτηκαν τη στιγμή της μεταγραφής τους στη Λίβερπουλ, όμως η καριέρα τους είχε limit up όταν βρέθηκαν σε άλλες πολιτείες, μακριά από το αγγλικό λιμάνι.

Σούσο
Ο Μπρένταν Ρόμπερντς πίστεψε σε όσα μπορεί να προσφέρει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ όμως δεν δικαιώθηκε. Στο Άνφιλντ απέτυχε να κάνει τη διαφορά όμως στο Μιλάνο όπου αργότερα μετακόμισε αποτελεί σταθερή επιλογή ενδεκάδας για τη Μίλαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Άσπας
Υπέγραψε
συμβόλαιο συνεργασίας με τους κόκκινους το 2013, έχοντας προηγουμένως περισσότερες από 100 συμμετοχές και 40 γκολ με τη Θέλτα που ήταν ο πρώτος σταθμός της καριέρας του. Αν και έκανε ντεμπούτο το καλοκαίρι του ’13 βρήκε δίχτυα τον Γενάρη του ’14. Δυσκολεύτηκε αφάνταστα στον τομέα προσαρμογή στα νέα δεδομένα και επέστρεψε αρχικά με τη μορφή δανεισμού στη Σεβίλλη και στη συνέχεια στη Θέλτα για να συνεχίσει με εξαιρετικό τρόπο την καριέρα του.

Λουίς Αλμπέρτο
Ο 26χρονος εξτρέμ ξεκίνησε την καριέρα του από την Ανδαλουσία και τη Σεβίλλη, ενώ η Μπαρτσελόνα τον απέκτησε για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού χωρίς όμως να πληρώσει την οψιόν αγοράς στο φινάλε της χρονιάς. Το 2013 η Λίβερπουλ θεώρησε ευκαιρία την επένδυση των 7 εκατομμυρίων λιρών. Μόλις 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Δανεισμός στη Μάλαγα και αργότερα στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια που ουσιαστικά έφτιαξε και πάλι το ποδοσφαιρικό του όνομα πριν τον αποκτήσει η Λάτσιο το 2016 και να κάνει εξαιρετική καριέρα μαζί της μέχρι τώρα.

Ράιαν Μπάμπελ
Προϊόν των εκπληκτικών ακαδημιών του Άγιαξ και παίκτης της πρώτης ομάδας από το 2004 έως το 2007. Η Λίβερπουλ έδωσε 14 εκατομμύρια λίρες για να τον κάνει δικό της. Σίγουρα βοήθησε τους κόκκινους περισσότερο από τους προαναφερθέντες. 91 συμμετοχές και 12 γκολ για επιθετικό στη Λίβερπουλ δεν είναι αριθμοί που πείθουν για την παρουσία του περισσότερο από τρία χρόνια. Τόσα έμεινε μέχρι την παραχώρησή του αρχικά στη Χόφενχαϊμ και στη συνέχεια σε αρκετές ομάδες σε Τουρκία, Ισπανία, αλλά και Ολλανδία. Αξιοσημείωτο το πέρασμά του από τη Μπεσίκτας όπου εν αντιθέσει με πολλούς άλλους που… αναπαύονται ο Μπάμπελ αναγεννήθηκε και θύμισε τον παίκτη που βλέπαμε στο ξεκίνημα της καριέρας του. Πέρα από τα όσα πέτυχε σε διασυλλογικό επίπεδο ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στα 57 παιχνίδια και 8 γκολ που πέτυχε με την Εθνική ομάδα της Ολλανδίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα