Πέρασε… τΡΕΝο από τη Σεβίλλη

Μετά το 3-3 του πρώτου αγώνα, οι πιθανότητες ήταν στο πλευρό της Μπέτις, ωστόσο η Ρεν πήρε μεγαλειώδη πρόκριση μέσα στη Σεβίλλη.

Οι Ρενέ προηγήθηκαν στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, στο 22’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκρενιέ και κεφαλιά του Μπενσεμπαϊνί από το ύψος της μικρής περιοχής. Προτού φύγει το ημίωρο το σύνολο του Στεφάν βρήκε και δεύτερο γκολ, με τον Μπεν Αρφά να βρίσκει τον Σαρ στη μεγάλη περιοχή, ασίστ για τον Ουνού για το 0-2.

Ο
Λο Σέλσο στο 41’ με το πέμπτο γκολ του στη φετινή διοργάνωση μείωσε σε 1-2, δίνοντας ελπίδες στο σύλλογο από την Ανδαλουσία. Στο 81’ Ζελέν είχε ευκαιρία να πετύχει το 1-3, ωστόσο η μπάλα πήγε στο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων, οι οποίοι πίεσαν μέχρι τέλους για να βρουν το δεύτερο γκολ που τους θα τους έδινε την πρόκριση, ωστόσο δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα οι Βρετόνοι να πάρουν την πρόκριση για τους «16» του Europa League, πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ με τον Νιάνγκ στην τελευταία φάση του αγώνα.

Europa League, Φάση των «32», δεύτερος αγώνας

Μπέτις – Ρεν 1-3

«Estadio Benito Villamarín», Σεβίλλη

Διαιτητής: Βίκτορ Κάσαϊ

Κίτρινες κάρτες: Σίντνεϊ (36’), Καρβάλιο (75’), Χοακίν (79’) - Νιάνγκ (58’), Τραορέ (82’), Ζεφάν (90+1')

Κόκκινες κάρτες: -

Μπέτις (3-4-3): Ρόμπλες - Μαντί, Μπαρτρά, Σίντνεϊ - Χοακίν (αρχ.), Καρβάλιο, Κανάλες, Γουαρδάδο (79’ Λαϊνές) - Λο Σέλσο, Λορέν, Χέσε (69’ Σέρχιο Λεόν)

Προπονητής: Κίκε Σετιέν

Ρεν (4-4-2): Κούμπεκ - Τραορέ, Μεσέρ, Ντα Σιλβά (αρχ.), Μπενσεμπαϊνί (77’ Ζεφάν)- Νιάνγκ, Γκρενιέ, Μπουριζό (75’ Ζελέν), Σαρ - Ουνού (84’ Ντελ Καστίγιο), Μπεν Αρφά

Προπονητής: Ζουλιέν Στεφάν
Keywords
Τυχαία Θέματα