Πέρασε η Άστον Βίλα (video)

Την διαδικασία των πέναλτι χρειάστηκε η Άστον Βίλα (κ.α 1-0) κόντρα στην Γουέστ Μπρομ για να προκριθεί στον τελικό του Γουέμπλεϊ όπου περιμένει τον αντίπαλό της.

Στο Μπέρμιγχαμ στο ματς του πρώτου γύρου η Βίλα είχε αποκτήσει μικρό προβάδισμα μετά το 2-1 (δεν μετράνε τα εκτός έδρας γκολ). Στον επαναληπτικό του Χόθορνς η Γουέστ Μπρομ προηγήθηκε με την έξυπνη κεφαλιά του Ντόουσον στο 29ο λεπτό.

Η Βίλα ήταν πολύ καλύτερη από το 65' και μετά όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον πολύ καλό Τζόνστον. Στο 80ο λεπτό ο αρχηγός της Γουέστ Μπρομ Κρις Μπραντ αντίκρισε δεύτερη
κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε μετά το αντικανονικό μαρκάρισμα του στον Τζον ΜακΓκιν. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση με την Άστον Βίλα να έχει κλείσει την Γουέστ Μπρομ στα καρέ της, αλλά να μην μπορεί να πετύχει κάποιο γκολ.

Τελικά το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι με τερματοφύλακα της Βίλα Τζεντ Στιρ να σταματά τις προσπάθειες του Χόλγκεϊτ και του Χεγκάζι και να οδηγεί την ομάδα του στον τελικό, καθώς ο Έιμπραχαμ ήταν ψύχραιμος στο τελευταίο πέναλτι των φιλοξενούμενων.

Η Άστον Βίλα περιμένει την Δευτέρα 27 Μαίου τον αντίπαλό της στο Γουέμπλει που θα προκύψει από το νικητή του ζευγαριού Λιντς-Ντέρμπι (πρώτο ματς 0-1 η Λιντς) το βράδυ της Τετάρτης (15/5 22.00) ζωντανά από τα κανάλια novasports.
Keywords
Τυχαία Θέματα