Πενιαρόγια: «Λίγος περισσότερος σεβασμός στον προπονητή»

Κακό ξεκίνημα για την Μπασκόνια, η ισπανική ομάδα μετρά μόλις μία νίκη στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της Euroleague. Μάλιστα υπάρχουν πολλές φήμες ότι ο Ζοάν Πενιαρόγια βρίσκεται υπ’ ατμόν και τη θέση του θα αναλάβει ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος αποχώρησε πριν από μερικές μέρες από τον Ερυθρό Αστέρα.

Η Μπασκόνια την Παρασκεύη (27/10, 21:15, NS) φιλοξενείται στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική της Euroleague.

Μάλιστα ο τεχνικός των Βάσκων σχολίασε τα «σενάρια» σχετικά με τον μέλλον του και ζήτησε περισσότερο σεβασμό προς το πρόσωπό του προπονητή.

Παράλληλα στάθηκε στις απουσίες του κλαμπ, καθώς δεν υπολογίζονται για το παιχνίσι στην Αθήνα οι Ρογκαβόπουλος, Ντιόπ, Ντίαθ, ενώ αμφίβολος είναι ο Μονέκε.

«Η φιγούρα του προπονητή θα έπρεπε να έχει λίγο περισσότερο σεβασμό, αλλά είναι αυτό που είναι. Αυτά που δεν μπορεί κανείς να ελέγξει είναι εκεί. Είμαι ήρεμος και έχω επίγνωση για τα πάντα. Συνεχίζω να δουλεύω όπως και την πρώτη μου ημέρα εδώ. Έχουμε αρκετά αγωνιστικά προβλήματα αυτά την εβδομάδα, με τέσσερις απουσίες. Θα πρέπει να κάνουμς διαφορετικά πράγματα, αλλά όχι λόγω των φημών για το μέλλον μου. Ξέρω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα στα προηγούμενα παιχνίδια. Είμαστε η μοναδική ομάδα στην Euroleague με μόλις 12 παίκτες και αυτό θα είναι ένα χάντικαπ για τον αντίπαλο αύριο», δήλωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα