Πελεγρίνι: «Εγώ αποφασίζω για τον Αρναούτοβιτς»

Ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Μανουέλ Πελεγρίνι, δήλωσε πως θα αποφασίσει ο ίδιος για το μέλλον του Μάρκο Αρναούτοβιτς, μετά το ενδιαφέρον που δείχνει για την απόκτησή του ο κινεζικός σύλλογος, Σανγκάη SIPG.

Τα βρετανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο πρωταθλητής της Κίνας προσφέρει 45 εκατ. δολάρια για τον Αυστριακό επιθετικό, ο οποίος φέτος έχει σημειώσει οκτώ τέρματα σε 17 αγώνες της Γουέστ Χαμ.

Ο Πελεγκρίνι, μιλώντας στα ΜΜΕ, ξεκαθάρισε πως
ο ίδιο θα αποφασίσει για την τύχη του Αρναούτοβιτς: «Αν αποφασίσω πως πρέπει να μείνει, τότε θα μείνει στην ομάδα. Εχω μιλήσει με τη διοίκηση και συμφωνήσαμε πως αποτελεί δική μου απόφαση για το αν θα φύγει ο Μάρκο. Δεν με πίεσαν να τον παραχωρήσουμε, λόγω της καλής πρότασης από την Κίνα», τόνισε Πελεγκρίνι για τον 29χρονο φορ και κατέληξε:

«Καταλαβαίνω πως θέλει να φύγει για την Κίνα, λόγω της εξαιρετικής πρότασης που έχει στα χέρια του, αλλά για το δυναμικό της ομάδα, ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν, το αποφασίζω εγώ», τόνισε σχετικά ο διάσημος Χιλιανός κόουτς, ο οποίος είχε δουλέψει για δύο χρόνια στην Κίνα, στον πάγκο της Χεμπέι Φόρτσουν.
Keywords
Τυχαία Θέματα