Πέδρο: Προανήγγειλε αποχαιρετιστήριο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Ισπανός άσος μίλησε για την πιθανότητα να δώσει το «τελευταίο του χορό» με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, με ένα φιλικό αποχαιρετιστήριο παιχνίδι παρέα με παλιούς του συμπαίκτες.

«Το έχω ήδη συζητήσει με τον Ζοάν Λαπόρτα, την ιδέα να παίξω σε ένα φιλικό μαζί με πρώην συμπαίκτες μου, σαν έναν αποχαιρετισμό. Είναι κάτι που θα ήθελα πολύ, γιατί η Μπαρτσελόνα σημαίνει τα πάντα για μένα», αποκάλυψε ο Πέδρο.

«Από παιδί ήμουν φανατικός

φίλαθλος της ομάδας και είχα την τύχη να ζήσω την καλύτερη περίοδο της καριέρας μου εκεί. Εκεί ωρίμασα, εξελίχθηκα ποδοσφαιρικά και προσωπικά. Η Μπαρτσελόνα με διαμόρφωσε», πρόσθεσε.

Ο Πέδρο εξέφρασε τον θαυμασμό του για τη φετινή Μπαρτσελόνα του Χάνσι Φλικ:

«Έκαναν μία φανταστική σεζόν. Δυστυχώς, το Τσάμπιονς Λιγκ τελείωσε με πολύ σκληρό τρόπο. Ήταν κρίμα, γιατί μπορούσαν να φτάσουν πολύ ψηλά.

Έχουν μια πολύ νεανική ομάδα, γεμάτη ποιότητα. Παίκτες όπως ο Πέδρι, ο Λαμίν Γιαμάλ, ο Γκάβι και ο Φερμίν Λόπες εντυπωσιάζουν. Όλοι τους προέρχονται από τη Μασία και δείχνουν ότι μπορούν να προσφέρουν πολλά ακόμη.»

Keywords
Τυχαία Θέματα