Πασκουάλ: «Θα είναι βελτιωμένη η Μπάγερν»

Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε πως περιμένει καλύτερη τη Μπάγερν Μονάχου στην επικείμενη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη γερμανική ομάδα για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague. Ο Καταλανός τεχνικός μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports, λίγο πριν την αναχώρηση των
«πράσινων» για τη Γερμανία και υπογράμμισε πως το «τριφύλλι» θα πρέπει να ελέγξει τον ρυθμό και να περιορίσει τα λάθη του, για να πανηγυρίσει τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Τρίτης.

Αρχικά, ο Πασκουάλ δήλωσε: «Είναι το πρώτο μας παιχνίδι εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά. Η Μπάγερν είναι μια νέα ομάδα στη διοργάνωση. Νομίζω στο πρώτο ματς έπαιξαν καλά για 25 λεπτά και μετά η Εφές κατάφερε να ξεφύγει και δε μπόρεσαν να επιστρέψουν. Είναι μια καλή ομάδα με καλό προπονητή. Θα είναι πιο έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι».

Στη συνέχεια, ο Καταλανός τεχνικός υπογράμμισε: «Πάντα είναι το ίδιο. Επικεντρωνόμαστε στο πρώτο παιχνίδι και μετά θα κοιτάξουμε το άλλο. Θα πρέπει να κοιτάξουμε το πρώτο ματς με τη Μπάγερν και μετά θα ασχοληθούμε με την Γκραν Κανάρια. Πρέπει να σκέφτεσαι το ματς που έρχεται και να είσαι έτοιμος πνευματικά».

Τέλος, ο Πασκουάλ ανέλυσε τη γερμανική ομάδα: «Έχουν παίκτες τους οποίους θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα, όπως ο Γιόβιτς. Είναι η ψυχή της ομάδας. Επίσης θα ρίξουν βάρος στην άμυνά τους και θα πρέπει να προσέξουμε τον ρυθμό του αγώνα και το αμυντικό ,ας ριμπάουντ. Επίσης, να μην κάνουμε λάθη».
Keywords
Τυχαία Θέματα