Πασκουάλ: «Τέσσερα δύσκολα ματς στη σειρά»

Ο Τσάβι Πασκουάλ εμφανίστηκε ευχαριστημένος με τη νίκη επί του Πανιώνιου και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει δύσκολο έργο στη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Ηταν δύσκολο παιχνίδι και έπρεπε να είμαστε σοβαροί για 40 λεπτά, να πάμε βήμα-βήμα. Κάναμε κάποια λάθη στην τρανζίσιον επίθεση και στην άμυνα. Γι’ αυτό δεν βρήκαμε τρόπο να πάρουμε μεγαλύτερη
διαφορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερη άμυνα γενικά, αλλά χάσαμε πολλά ανοικτά σουτ, ειδικά στην αρχή του τρίτου δεκάλεπτου. Η διαφορά ήταν 12-15 πόντους, αλλά στο τέλος βρήκαμε τον τρόπο να ανοίξουμε τη διαφορά και είμαστε ευχαριστημένοι», είπε ο τεχνικός των «πράσινων», ενώ για το ματς με την Εφές πρόσθεσε:

«Τώρα έχουμε 4 δύσκολα ματς στη σειρά, με Εφές, Ολυμπιακό, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια και πρέπει να πάμε ματς με ματς. Αυτή τη σεζόν έχει απίθανο ρόστερ, με πολλές επιλογές. Να προετοιμάσουμε καλά το παιχνίδι για τους σημαντικούς παίκτες της Εφές, όπως ο Μίτσιτς που κάνει πολύ καλή σεζόν, Μοερμάν, Μπομπουά, Σίμον επίσης. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο και να είμαστε έτοιμοι».
Keywords
Τυχαία Θέματα