Πασκουάλ: «Η αρχή πρέπει να γίνει στη Μάλαγα»(video)

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε στους Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Χρήστο Καούρη, για τον αυριανό αγώνα(16/3) με την Μάλαγα στην Ισπανία.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός:

Για το παιχνίδι με την Μάλαγα: «Πρώτα από όλα δουλεύουμεπολύ σκληρά αυτές τις μέρες δεν ξέρω άλλο τρόπο, πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιοσκληρά, είμαστε έτοιμοι είναι μια καλή ομάδα με ποιότητα, έβαλε 23 πόντους στοτελευταίο της παιχνίδι στο Ισπανικό πρωτάθλημα και είναι η πρώτη ομάδα στοεπιθετικό ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα, αλλά είμαστε έτοιμοι».

Για το εκτός έδρας πρόβλημα του Παναθηναϊκού:

«Ξέρουμε ότιέχουμε μόνο τρεις νίκες έξω από το ΟΑΚΑ, δεν είμαστε καλοί σε αυτόν τον τομέα,αν νικήσουμε τα επόμενα τρία ματς εκτός έδρας τότε θα μιλάμε για έξι νίκες καικανένας δεν θα έχει να μας πει τίποτα, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και η αρχήπρέπει να γίνει στην Μάλαγα».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός: «Το είπα και τοξαναλέω πρέπει να ελέγξουμε το ριμπάουντ, πρέπει να συμμετέχουν όλοι στο ριμπάουντκαι ψηλοί και κοντοί, πρέπει να είναι εκεί, για να πάρουμε τη μπάλα και ναφύγουμε στον αιφνιδιασμό, δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα στο πέντε εναντίονπέντε και το ξανά τονίζω ότι πρέπει να προσέξουμε το ριμπάουντ».

Keywords
Τυχαία Θέματα