Πασχαλάκης: “Στόχος η πρόκριση στους ομίλους”

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τόνισε πως ο ΠΑΟΚ συνεχίζει προς την ολοκλήρωση του μεγάλου στόχου του, που είναι η είσοδος στους ομίλους του Champions League. Ο Έλληνας τερματοφύλακας εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος με τη νίκη 3-0 επί της Βασιλείας, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Αναλυτικά δήλωσε:

Για το αν περίμενε αυτή την εξέλιξη στη ρεβάνς με τη Βασιλεία: «Πριν από το ματς θα ευχόμουν
να κερδίσουμε το παιχνίδι. Εγώ που έβλεπα το παιχνίδι πίσω από τους συμπαίκτες μου, από τη θέση του τερματοφύλακα, το χάρηκα το ίδιο με άλλους».

Για το σοκ που υπέστησαν από τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια:«Αντιληφθήκαμε ότι δεν θα παίξει 2-3 λεπτά πριν βγούμε στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν ένα σοκ για μένα γιατί έχω πολύ καλή σχέση μαζί του. Μου δίνει μεγάλη σιγουριά, λέμε τα δικά μας πριν βγούμε στο γήπεδο. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και στους νέους που ήρθαν. Απέδειξαν ότι δικαίως τους αποκτήσαμε».

Για την ασίστ που έδωσε στον Πρίγιοβιτς στη φάση του δεύτερου γκολ: «Είδα την κίνηση του Πρίγιοβιτς και ήθελα να του στείλω την μπάλα. Δεν λέει τίποτα η ασίστ. Το σημαντικό είναι ότι περάσαμε στην επόμενη φάση. Στόχος μας είναι η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ: «Η φιλοσοφία του προπονητή μας είναι να παίζουμε κυριαρχικά. Κυριαρχήσαμε και στο ψηλό παιχνίδι. Παίξαμε έξυπνα και σωστά, κρατήσαμε κοντά τις γραμμές μας. Η Βασιλεία μας πίεσε ψηλά, αλλά εμείς παίξαμε έξυπνα».

Για τους στόχους της ομάδας του: «Στόχος ήταν να περάσουμε στην επόμενη φάση. Από το πρώτο παιχνίδι δείξαμε ότι μπορούμε να περάσουμε. Ήμασταν ανώτεροι και στις δύο αναμετρήσεις. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο».

Για το πόσο κοντά είναι πλέον οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ: «Οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ είναι τόσο κοντά και τόσο μακριά. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το επόμενο ματς, με την Σπαρτάκ Μόσχας. Ελπίζω να έχουμε ανάλογη επιτυχία».
Keywords
Τυχαία Θέματα