Πασχαλάκης: “Να βοηθήσουμε τον Φερέιρα” (video)

Ο Αλέξανδρος Πασχάλάκης υπογράμμισε κατά την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία, πως οι παίκτες της ομάδας θα πρέπει να βοηθήσουν τον Αμπέλ Φερέιρα, ώστε να προσαρμοστεί γρήγορα στον “Δικέφαλο” του Βορρά. Ο διεθνής τερματοφύλακας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια, ενώ τόνισε πως το σημαντικό στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας είναι να μπουν στο κλίμα της ομάδας οι νέοι παίκτες.

Αρχικά,
ο Πασχλάκης δήλωσε: “Υπάρχουν νέα παιδιά στην ομάδα, πρέπει να δέσουμε όλοι μαζί, πηγαίνουμε στην Ολλανδία και θα πρέπει να χτίσουμε κάτι καλό, οι φιλοδοξίες υπάρχουν, όπως και η όρεξη για δουλειά. Πρέπει οι παλιοί να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους καινούργιους και να μπουν στον ρυθμό της ομάδας”.

Στη συνέχεια, ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας συμπλήρωσε: “Πρέπει καταρχάς να ευχαριστήσουμε τον κ. Λουτσέσκου, έδωσε πολλά για την ομάδα, δυο χρόνια μόνο επιτυχίες, το έργο του ήταν πολύ μεγάλο και πρέπει να συνεχιστεί με το νέο προπονητή. Η ομάδα έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά για να έχουμε το νέο προπονητή στην προετοιμασία μαζί μας, θα πρέπει και εμείς από την πλευρά μας όλοι οι παίκτες να βοηθήσουμε το νέο προπονητή, θα έρθει με καινούργια νοοτροπία και όνειρα. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που θα θέλει ο νέος προπονητής και να τον καλωσορίσουμε στην ομάδα”.

Από εκεί και πέρα, η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας από το αεροδρόμιο “Μακεδονία”, με προορισμό την Ολλανδία. Εκτός αποστολής έμειναν οι Βιεϊρίνια και Ίνγκασον, ενώ ο Φερέιρα θα συναντήσει τους νέους του παίκτες επί ολλανδικού εδάφους.

Αναλυτικά η αποστολή των νταμπλούχων Ελλάδος: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μελίσσας, Παπαδόπουλος, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχάι, Γιαννούλης, Δεληγιαννίδης, Μάτος , Ροντρίγκο, Κάτσε, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Μελιόπουλος, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Μαρκόφσκι, Πέδρο Ενρίκε, Γαϊτανίδης, Άκπομ, Χατζηϊσαΐας.
Keywords
Τυχαία Θέματα