ΠΑΣ Γιάννινα: Ζ. Καραχάλιος “Θα μπορούσαμε και να το πάρουμε το ματς”

Κομβικός γι’ ακόμη ένα ματς του ΠΑΣ Γιάννινα, ο 26χρονος Καρδιτσιώτης μέσος, λίγα λεπτά μετά την – εντός έδρας – ισοπαλία με τον Ολυμπιακό σχολίασε: “Μπήκαμε στο ματς με μοναδικό στόχο τη νίκη, όπως κάνουμε – βασικά – σε κάθε παιχνίδι. Θα συμφωνήσω με όσα είπε ο προπονητής μας. Μας το έλεγε όλη την εβδομάδα ότι πρέπει να παίζουμε την μπάλα μας, να κάνουμε ωραία παιχνίδια. Νομίζω μας βγήκε σήμερα. Ήμασταν κι επιθετικοί, χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε και να το πάρουμε το ματς

αλλά κι ο Ολυμπιακός είχε κάποιες ευκαιρίες“.

Για το ότι η εικόνα της ομάδας συνεχώς βελτιώνεται και κατά πόσο έχει να κάνει πως μειώνονται διαρκώς τα προβλήματα απουσιών: “Εντάξει, σίγουρα …. όταν δεν έχεις και προβλήματα είναι ένα συν για την ομάδα που είμαστε όλοι μαζί. Από εκεί και πέρα μπήκαμε στα Play Offs όχι για να μείνουμε εκεί που ήμασταν αλλά για να κυνηγήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε κι αυτό θα κάνουμε σε κάθε παιχνίδι“.

Για το αν θα μπορούσαν να πάρουν κάτι περισσότερο από το σημερινό ματς: “Ναι, όπως είπα και πριν κι η νίκη δε θα ήταν άδικο αποτέλεσμα”.

Για τη συνέχεια κι αν ο στόχος εντοπίζεται στο να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, γιατί όπως προανέφερε και ο κ. Μεταξάς, μέσα από το καλό ποδόσφαιρο έρχονται κι οι βαθμοί: “Εννοείται πως κοιτάμε να παίξουμε και ωραίο ποδόσφαιρο αλλά και να πάρουμε και βαθμούς γιατί αυτό είναι και το παν. Γιατί όπως είπε δεν μπήκαμε στα Play Offs για να χάνουμε αλλά για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε“.

Keywords
Τυχαία Θέματα