ΠΑΣ Γιάννινα: Ανανέωσε ο Πήλιος

ΠΑΣ Γιάννινα: Ανανέωσε ο Πήλιος edadaΠαρ, 03/26/2021 - 19:52

Η υλοποίηση του σχεδιασμού των ανθρώπων του ΠΑΣ Γιάννινα για τη διαμόρφωση της ομάδας της σεζόν 2021-2022 άρχισε ουσιαστικά από σήμερα (26/3). Οι "μπλε" προχώρησαν στην ανανέωση της συνεργασία τους με τον Σταύρο Πήλιο, με την επέκταση του συμβολαίου που έχουν μαζί του μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ.

ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σταύρο Πήλιο", αναφέρει η λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες. Ο 20 ετών (γεννημένος στις 10/12/2000) αριστερός μπακ-χαφ, που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον ΠΑΣ Γιάννινα, έχει 3 συμμετοχές μέχρι τώρα την τρέχουσα σεζόν, 2 στους αγώνες πρωταθλήματος με αντιπάλους τον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ και 1 στον αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ατρόμητο, όλες στους "Ζωσιμάδες".

Μετά τη συμφωνία με τον Πήλιο, σειρά για τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα πρόκειται να πάρουν κι άλλοι παίκτες, για τους οποίους υπάρχει θετική εισήγηση από την τεχνική ηγεσία της ομάδας να παραμείνουν. Οι διοικούντες τους "μπλε" θέλουν να τελειώσουν γρήγορα με αυτές τις υποθέσεις, ώστε να μπορούν να κινηθούν απερίσπαστα το ερχόμενο καλοκαίρι στο μεταγραφικό παζάρι για την ενίσχυση του ρόστερ.   

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ Γιάννινα - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #pasgianninafc ΠΑΣ Γιάννινα ΕΛΛΑΔΑ Ο Σταύρος Πήλιος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι το καλοκαίρι του 2023, στο πλαίσιο του σχεδιασμού που κάνουν οι "μπλε" για τη τη νέα σεζόν Article publish on Παρ, 03/26/2021 - 19:52 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα