ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 0-1: "Τρίποντο"... ελπίδας! (pics & vids)

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 0-1: "Τρίποντο"... ελπίδας! (pics & vids)ntzouaniΚυρ, 01/31/2021 - 19:10

Σπουδαία νίκη πήρε ο Ατρόμητος στα Γιάννινα, επικρατώντας 1-0 του ΠΑΣ με γκολ του Αγκάγιεφ στο 5ο λεπτό. Δοκάρι είχαν οι Περιστεριώτες με τον Ούμπιδες. 

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό, αρκετές ευκαιρίες και πρωταγωνιστές τους τερματοφύλακες του ΠΑΣ και του Ατρόμητου, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το "τρίποντο" και να διατηρήσουν τις ελπίδες που έχουν για συμμετοχή

στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.
 

Ο Ατρόμητος έπαιξε έξυπνα τακτικά, ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε επιθετικότητα στο παιχνίδι του και προσπάθησε να ανατρέψει τα δεδομένα, ωστόσο ο Μανδράς με τις εντυπωσιακές του επεμβάσεις διατήρησε ανέπαφη την εστία του. 

Τα πλάνα των προπονητών

Ο Αργύρης Γιαννίκης επέλεξε σχηματισμό 1-4-4-2 για τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Λοντίγκιν στην εστία, τους Πήλιο, Κάργα, Παντελάκη και Οικονομόπουλο στην αμυντική γραμμή και τους Καρτάλη, Λιάσο, Κάστρο και Μπρένερ στο κέντρο, ενώ στην επίθεση έπαιξαν οι Λεό και Κρίζμαν.

Ο Νταμίρ Κάναντι παρέταξε την ομάδα του σε σχηματισμό 1-4-3-3 με τον Μανδά κάτω από τα γκολπόστ, τους Τομάσεβιτς, Γούτα, Γκαλβάο και Νάτσο στην άμυνα και στο κέντρο τους Σάλομον, Χαρίση και Ούμπιδες. Επιθετική τριάδα ήταν οι Αγκάγιεφ, Ραμπέγιο και Εντομβόνγι. 

Γκολ με το... καλημέρα! 

Ανοικτό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες στους "Ζωσιμάδες" με τον ΠΑΣ Γιάννινα να κάνει αισθητή την παρουσία του στο 3ο λεπτό με σουτ στην κίνηση από τον Κρίζμαν, ενώ ο Ατρόμητος απάντησε με... γκολ! Στο 5ο λεπτό, ο Αγκάγιεφ έκανε την ατομικό προσπάθεια και με σουτ νίκησε τον Λοντίγκιν και άνοιξε το σκορ στα Γιάννινα, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του Περιστερίου. 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απείλησε σε δύο περιπτώσεις τους φιλοξενούμενους. Αρχικά με κεφαλιά του Μπρένερ στο 17ο λεπτό και στη συνέχεια με κεφαλιά του Παντελάκη, ωστόσο ο Μανδάς δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. 

Στο 27ο λεπτό, η ομάδα του Περιστερίου βγήκε σε κόντρα επίθεση και ο Εντομβόνγι μόνος του απέναντι στον Λοντίγκιν, ωστόσο ο επιθετικός του Ατρόμητου έστειλε τη μπάλα άουτ σε μια απίθανη ευκαιρία! 

Σπουδαία ευκαιρία έχασε στο 31ο λεπτό και ο Μπρένερ, καθώς ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπόρεσε με σουτ μέσα από την περιοχή να σκοράρει. Στο 36ο λεπτό ο Καρτάλης έκανε το δυνατό σουτ και έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο 38ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, ωστόσο ο Μανδάς έκανε διπλή εντυπωσιακή επέμβαση στις προσπάθειες των Κρίζμαν και Λεό. 

Πρωταγωνιστής ο Μανδάς και στο 42ο λεπτό, καθώς ο νεαρός τερματοφύλακας του Ατρόμητου έκανε νέα εξαιρετική επέμβαση στο δυνατό σουτ του Κάστρο. 

Το πάλεψε ο ΠΑΣ, αλλά βρήκε... Μανδά! 

Στο δεύτερο μέρος έγινε πιο ανοικτό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα να ψάχνει την ισοφάριση. Στο 49ο λεπτό ο Μάτιτς έκανε την κεφαλιά και ο Λοντίγκιν με σπουδαία επέμβαση είπε "όχι" στον παίκτη του Ατρόμητου.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία στο 63' με τον Ελευθεριάδη, ο Ατρόμητος "απάντησε" με τον Χαρίση στο 67ο λεπτό να πλησιάζει κοντά στο δεύτερο γκολ του Ατρόμητου, ενώ στο 70' η ομάδα του Περιστερίου είχε δοκάρι μετά από σέντρα του Ούμπιδες.

Στο 75' ο αρχηγός του Ατρόμητου εκτέλεσε φάουλ και ανάγκασε τον Λοντίγκιν σε εντυπωσιακή επέμβαση, ενώ η τελευταία καλή φάση στο ματς ήταν στις καθυστερήσεις με το σουτ του Κωτσόπουλου. 

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 0-1
Σκόρερ: 5' Αγκάγιεφ
Κίτρινες κάρτες: 6' Λιάσος, 88' Κάργας - 33'  Εντομβόνγι, 64' Γούτας, 85' Σάλομον
Κόκκινη κάρτα: -

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος 
Βοηθοί Διαιτητές: Βασίλειος Νικολακάκης, Κωνσταντίνος Νικολαϊδης
4ος Διαιτητής: Δημήτριος Μαλούτας

ΠΑΣ Γιάννινα (Α. Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (62' Σάλιακας), Πήλιος, Παντελάκης, Κάργας, Κάστρο (82' Νάουμετς), Λιάσος (46' Ελευθεριάδης), Καρτάλης, Μπρένερ (62' Παμλίδης), Μπατίστ (82' Μιλιντσεάνου), Κρίζμαν

Ατρόμητος (Ν. Κάναντι): Μανδάς, Γούτας, Γκαλβάο, Τομάσεβιτς (90' Στρούγγης), Νάτσος, Ούμπιδες (94' Κιβρακίδης), Σάλομον, Χαρίσης, Ραμπέγιο (92' Κωτσόπουλος), Αγκάγιεφ Εντομβόνγι (46' Μάτιτς)
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ Γιάννινα - Ποδόσφαιρο Ατρόμητος - Ποδόσφαιρο Off Off ntzouani Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ Γιάννινα ΕΛΛΑΔΑ Σπουδαία νίκη πήρε ο Ατρόμητος στα Γιάννινα, επικρατώντας 1-0 του ΠΑΣ με γκολ του Αγκάγιεφ στο 5ο λεπτό. Δοκάρι είχαν οι Περιστεριώτες με τον Ούμπιδες. Article publish on Κυρ, 01/31/2021 - 19:10 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα