ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης 0-0: Κόλλησαν στην λάσπη

ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης 0-0: Κόλλησαν στην λάσπη ndaoutisΔευ, 01/11/2021 - 19:11

Χωρίς νικητή (0-0) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στα Γιάννινα μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Άρη για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Από τον αγώνα έλειψαν οι μεγάλες φάσεις, με τους ποδοσφαιριστές να προσπαθούν κυρίως με σέντρες να απειλήσουν τις αντίπαλες άμυνες.

Η πρώτη μεγάλη φάση καταγράφηκε για τους «κιτρινόμαυρους» στο 33΄ καθώς ακυρώθηκε γκολ του Μαντίνι.

Προηγήθηκε απόκρουση του Χουτεσιώτη στην σέντρα του Σίλβα, ο Μάνος έπεσε στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ και τον έριξε στο χόρτο, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Μαντσίνι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Μετά από την εξέταση του VAR, ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ για επιθετικό φάουλ.     

Πολύ καλή στιγμή για τον ΠΑΣ στο 76΄ όταν ο Καρτάλης με ωραία κάθετη βρίσκει τον Κρισμάν, αλλά με έγκαιρη επέμβαση του Μπουσέ η φάση τελειώνει για τους γηπεδούχους.  

Νέα μεγάλη στιγμή για τον ΠΑΣ δύο λεπτά αργότερα, όμως και πάλι ο Μπουσέ διώχνει την μπάλα από το εξαιρετικό σουτ του Παμλίδη (προηγήθηκε καταπληκτική ατομική ενέργεια και πάσα του Λεό). 

Στο 82΄ ο Άρης ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Εραμούσπε από το κοντινό σουτ του Μάνου (μέσα στην πειοχή) όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. 

Οι Ντομίγκεζ, Παμλίδης και Κριζμάν, ήταν οι καλύτεροι του ΠΑΣ, ενώ από το, Άρη ξεχώρισε ο πολύ καλός Μπουσέ, ενώ έδωσε μάχες ο Μαντσίνι που έπαιξε μετά από αρκετό καιρό στην βασική ενδεκάδα και τις κέρδισε.

ΠΑΣ Γιάννινα : Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Σάλιακας, Σιόντης, Καρτάλης, Μπρένερ (74΄ Λεό) Ντομίνγκεζ (89΄ Λιάσος) Παμλίδης (90΄ πανουριάς), Κρίζμαν (89΄ Ελευθεριάδης) 

Άρης: Μπουσέ, Γκανέα (56΄ Σούντγκρεντ) Σάκιτς, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Σάσα, Τζέγκο, Γκάμα (78΄ Γκαρσία), Σίλβα (56΄ Λόπεθ), Μαντσίνι, Μάνος.  

Διαιτητής: Τσαγκαράκης, 
Βοηθοί Χασάν και Κολλιάκος. 
4ος: Ζαχαριάδης 
VAR:  Διαμαντόπουλος
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ Γιάννινα - Ποδόσφαιρο Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ Γιάννινα ΕΛΛΑΔΑ Στην λάσπη των Ζωσιμάδων κόλλησαν ΠΑΣ Γιάννινα και Άρης που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 Article publish on Δευ, 01/11/2021 - 19:11 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα