Πάρτυ της Βασιλείας, νίκη για Χετάφε (video)

Καταιγιστική ήταν στην πρεμιέρα της στο Europa League η Βασιλεία, η οποία συνέτριψε 5-0 την Κρασνοντάρ για τον τρίτο όμιλο. Δύο ωραία τελειώματα του Μπούα στο 9’ και στο 40’ έβαλαν μπροστά στο σκορ με 2-0 τους Ελβετούς.

Το 3-0 έγινε στο 52’ από τον Ζούφι, ενώ τα προβλήματα στην άμυνα της Ρωσικής ομάδας αποτυπώθηκαν με το αυτογκόλ του Φιλένα δύο λεπτά μετά. Ο Οκαφόρ στο 79’ πέτυχε το πέμπτο τέρμα της Βασιλείας, η οποία από νωρίς έβαλε τις βάσεις
για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι συνθέσεις:
Βασιλεία: Ομλιν, Βίντμερ, Αλντερέτε, Πετρέτα, Κομέρ, Στόκερ (58’ Οκαφόρ), Ζούφι, Τσάκα, Μπούα, Καμπράλ (66’ Ριβέρος).
Κρασνοντάρ: Σαφόνοφ, Μαρτίνοβιτς, Πετρόφ, Σπάχιτς, Ραμίρες, Καμπόλοφ (46’ Ουτκίν), Φιλένα, Όλσον (60’ Ναμλί), Μασιέλ, Σουλεϊμάνοφ, Ιγκνατίεφ (67’ Μπεργκ).

Χετάφε-Τραμπζονσπόρ
Με νίκη ξεκίνησε το ευρωπαϊκό της ταξίδι στο Europa League και η Χετάφε, η οποία επικράτησε 1-0 της Τραμπζονσπόρ στη Μαδρίτη. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 18ο λεπτό ο Άνχελ Ροντρίγκες έπειτα από ασίστ του Ραούλ Γκαρσία. Για την τουρκική ομάδα έκανε ντεμπούτο στην Ευρώπη ο Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος μπήκε στο ματς στο 46’. Μάλιστα, ο Άγγλος επιθετικός έχασε σημαντική ευκαιρία λίγο πριν την εκπνοή όταν πριν εκτελέσει τον Τσιτσισόλα από θέση τετ-α-τετ είδε τον Ντακονάμ να κάνει προβολή και να διώχνει σε κόρνερ.

Οι συνθέσεις:
Χετάφε: Τσιτσισόλα, Νιόμ, Μπρούνο, Ραούλ Γκαρσία, Ντακονάμ, Φαϊρ, Πορτίγιο, Τιμόρ, Κένεντι (77’ Κουκουρέλα), Άνχελ, Γκαλέγιο (68’ Μάτα).
Τραμπζονσπόρ: Τσακίρ, Ζοάο Περέιρα, Νόβακ, Κάμπι, Χοσεϊνι, Όμπι Μίκελ, Σόσα, Ερντογάν (59’ Πάρμακ), Αβντιάι (46’ Στάριτζ), Νουακαέμε, Σόρλοθ.
Keywords
Τυχαία Θέματα