Παρτίζαν-Ερυθρός Αστέρας 2-1: Ντέρμπι-“φωτιά” με νικητές τους “ασπρόμαυρους”!

Τεράστια νίκη για την Παρτίζαν στο αιώνιο ντέρμπι. Οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν με 2-1 του Ερυθρού Αστέρα και ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας με 47 βαθμούς. Στο -1 πλέον οι “ερυθρόλευκοι”.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 39’ έπειτα από υπόδειξη του VAR. Ο Μπίμπαρς Νάτχο, γνωστός στο ελληνικό κοινό από τα περάσματά του σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ανέλαβε την εκτέλεση. Ευστόχησε και άνοιξε το σκορ για την Παρτίζαν.

Ο Ερυθρός Αστέρας

πίεσε για την ισοφάριση, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Αλεκσάνταρ Γιοβάνοβιτς κράτησε όρθια την ομάδα του. Μάλιστα, στο 66’ θα έχουμε το 2-0, όταν ο Γκίας Ζαχίντ-επίσης γνωστός στην Ελλάδα από το διάστημά του στον Παναθηναϊκό- θα πασάρει στον Σαλντάνια κι εκείνος θα σκοράρει, βάζοντας φωτιά στις εξέδρες του σταδίου του Βελιγραδίου.

Οι φιλοξενούμενοι δεν θα τα παρατήσουν και 5 λεπτά μετά το 2-0 ο Εντιαγέ θα μειώσει για τους ερυθρόλευκους. Το 2-1, όμως, θα παραμείνει μέχρι το τέλος του αγώνα, με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα να μην αντιμετωπίζουν ψύχραιμα την ήττα και να βάζουν φωτιές στα καθίσματα.

Gori severna tribina stadiona #Partizan.

Policija i dalje ne dozvoljava navijačima Crvene #zvezda da napuste stadion, u međuvremenu (oko 20.15) upaljene su stolice na tribini. #derbi #večitiderbi #navijači #fkp #fkcz pic.twitter.com/AFfvbToluP

Sport Klub (@sportklub) December 20, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα