Παρτίζαν – Ζάλγκιρις 87-76: Πάντερ από… άλλο πλανήτη! (hls)

Mε επιθετικό ηγέτη τον εξαιρετικό Κέβιν Πάντερ (26 πόντοι) και τον Ματίας Λεσόρ να κάνει ένα “γεμάτο” παιχνίδι, η Παρτίζαν επικράτησε εντός έδρας της Ζάλγκιρις με 87-76 και κατέκτησε τη δεύτερη νίκη της στη φετινή Euroleague.

O Ιωάννης Παπαπέτρου αγωνίστηκε για 17 λεπτά με την ομάδα του Βελιγραδίουμ πέτυχε τέσσερις πόντους και μάζεψε τρία ριμπάουντ.

Οι Λιθουανοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με 22-20 στο τέλος του πρώτου δεκάλεπτου, ωστόσο η Παρτίζαν έδειξε σοβαρό και πειθαρχημένο πρόσωπο στη

δεύτερο περίοδο και απέκτησε διαφορά οκτώ πόντων στο φινάλε του ημιχρόνου (44-36).

ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΜΑΤΣ

Παρά την πίεση που άσκησε η Ζάλγκιρις, η Παρτίζαν κατάφερε να βρει λύσεις στην επίθεση με τους Πάντερ και Νάναλι και τελικά πήρε τη νίκη, η οποία την ανεβάζει στη βαθμολογική κατάταξη.

Παρτίζαν (Ομπράντοβιτς): Βούκτσεβιτς, Λεντέι 10, Κοπρίβιτσα, Πάντερ 26, Παπαπέτρου 4, Έξουμ 11, Νάναλι 10, Λεσόρ 10, Τριφούνοβιτς 3, Αντιούσιτς 8, Μαντάρ 5

Ζάλγκιρις (Μακσβίτις): Έβανς 16, Λεκάβιτσιους 8, Χέιγς 7, Καλνιέτις, Σμιτς 11, Μπιρούτις 2, Μπραζντέικις 10, Ντίμσα, Κάβανο 8, Μπουτκεβίτσιους 7, Ουλανόβας 7.

Keywords
Τυχαία Θέματα