Παρτίζαν – Μακάμπι 96-88: Αντίδραση και τρίτη νίκη στο Βελιγράδι

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μπορεί να μην μπήκε στο ματς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς άφησε τη Μακάμπι να νιώσει πολύ άνετα και να βρει γρήγορα επιθετικό ρυθμό. Χαρακτηριστικό είναι ότι η «ομάδα του λαού» πέτυχε 50 πόντους στο πρώτο μέρος, όμως το πρόβλημα για τους Ισραηλινούς ήταν πως δεν κατάφεραν να «χτίσουν» διαφορά ασφαλείας.

Η Παρτίζαν παρότι είχε… ξεχάσει την άμυνα σε ένα ολόκληρο 20λεπτο, έμεινε κοντά στο σκορ μέσω της επίθεσης της (πέτυχε 27 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο) και κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα στο τρίτο δεκάλεπτο. Οι παίκτες του Ομπράντοβιτς…

αποφάσισαν να βάλουν και την άμυνα στο παιχνίδι τους και μπόρεσαν να κρατήσουν χαμηλά τον αντίπαλο.

Την ίδια στιγμή Έξουμ, Λεσόρ και ΛεΝτέι βρίσκονταν σε εξαιρετική επιθετική βραδιά και από τη στιγμή που οι Σέρβοι έφεραν το ματς στα μέτρα τους, δεν απειλήθηκαν ξανά. Ο Κόλσον πάλευε ολομόναχος στην επίθεση, την ώρα που ο Κάτας είχε… ξεχάσει στον πάγκο τον Πόιθρες και χάρη στο εξαιρετικό τέταρτο δεκάλεπτο της Παρτίζαν (27-20) η πλάστιγγα έγειρε προς το μέρος της (96-86).

Εξαιρετική εμφάνιση από ΛεΝτέι (21 π., 7 ριμπ.), Έξουμ (21 π., 4 ριμπ., 6 ασιστ) και Λεσόρ (16 π., 8 ριμπ., 4 ασίστ). Από πλευράς Μακάμπι ξεχώρισαν οι Μπόλντγουϊν (23 π., 7 ασίστ) και Κόλσον (17π.).

Τα δεκάλεπτα: 22-26, 49-50, 69-68, 96-88.

Keywords
Τυχαία Θέματα