Παρί Σεν Ζερμέν: Οικογενειακή απόφαση για τον Εμπαπέ

Παρί Σεν Ζερμέν: Οικογενειακή απόφαση για τον ΕμπαπέtnalΔευ, 12/14/2020 - 08:55

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ξεκαθάρισε πως θα συζητήσει πρώτα με τους γονείς του το μέλλον του, πριν απαντήσει στην πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Ο Γάλλος επιθετικός τόνισε πως θέλει να παίρνει τις σημαντικές αποφάσεις μαζί με την οικογένειά του και πως η γνώμη τους θα παίξει σημαντικό ρόλο, σχετικά με το μέλλον του στη γαλλική ομάδα. 

Χαρακτηριστικά, ο Εμπαπέ δήλωσε: “Παίρνουμε

κάθε απόφαση μαζί, ως οικογένεια. Πιστεύω ότι είναι ο πιο δυνατός δεσμός. Αυτό με έχει πιέσει να πάω ψηλότερα και με έχει φέρει εδώ που είμαι σήμερα. Χωρίς αυτούς, θα ήταν αδύνατον, επειδή μερικές φορές έχεις κακές στιγμές. Όταν έχεις κακές στιγμές στην καριέρα σου, μπορείς να δεις ποιοι άνθρωποι είναι εκεί για σένα και οι γονείς μου, είναι εκεί κάθε φορά για μένα. Χωρίς αυτούς, δε νομίζω ότι θα είχα όλα όσα έχω τώρα. Μου έδειξαν το σωστό δρόμο και είμαι πραγματικά πολύ τυχερός που έχω αυτούς τους γονείς”.

ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain ΓΑΛΛΙΑ Ο Κιλιάν Εμπαπέ ξεκαθάρισε πως θα συζητήσει πρώτα με τους γονείς του το μέλλον του, πριν απαντήσει στην πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Article publish on Δευ, 12/14/2020 - 08:55 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα