Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Τούχελ είναι αισιόδοξος για τον τίτλο

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Τούχελ είναι αισιόδοξος για τον τίτλοtnalΠέμ, 12/24/2020 - 12:55

Ο Τόμας Τούχελ τόνισε πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα καταφέρει να φτάσει στην κατάκτησε του εφετινού πρωταθλήματος. Ο Γερμανός τεχνικός των Παριζιάνων εμφανίστηκε χαρούμενος με τη νίκη 4-0 επί της Στρασμπούρ και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Αρχικά, ο Τούχελ δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα και την απόδοση μετά από μια πολύ μεγάλη και απαιτητική σεζόν. Ήταν πολύ δύσκολο να παίξουμε εναντίον

της Στρασμπουρ, μετά τη Λιλ. Ήμασταν πολύ πειθαρχημένοι. Επιτεθήκαμε και αμυνθήκαμε μαζί. Αξίζουμε αυτήν τη μεγάλη νίκη”.

Στη συνέχεια, ο Γερμανός τεχνικός υπογράμμισε: “Θα βρούμε μερικές ιδέες. Φυσικά, πρέπει να ξεκουραστούμε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δώσαμε εννέα έως δέκα ημέρες ρεπό, παρόλο που οι παίκτες ακολουθούν ένα ατομικό πρόγραμμα στο σπίτι. Θα αρχίσουμε ξανά με γρήγορους ρυθμούς. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί η αποθεραπεία των τραυματιών. Αλλά είμαι ευχαριστημένος με αυτήν την απόδοση ενάντια στη Στρασμπούρ, παρά τις πολλές αλλαγές. Υπάρχουν λόγοι για τους οποίους είναι τόσο κλειστό το πρωτάθλημα”.

Τέλος, ο Τούχελ συμπλήρωσε: “Οι τραυματισμοί, ο κορωνοϊός, η έλλειψη προετοιμασίας μας μετά το Champions League. Ωστόσο, δεν πρέπει να χάσουμε το μυαλό μας. Χάσαμε βαθμούς, αλλά θα αγωνιστούμε μέχρι το τέλος. Είμαι πεπεισμένος ότι θα καταλήξουμε πρωταθλητές. Περιμένουμε πάντα τα περισσότερα από εμάς. Είμαστε συνηθισμένοι σε αυτήν την απαίτηση. Πρέπει επίσης να αποδεχθούμε ότι είναι περίπλοκο και ότι δεν μπορούμε να παίζουμε διαρκώς στο ίδιο επίπεδο. Αλλά είδα μια ομάδα που δε δέχεται ποτέ να χάσει και που πάντα ήθελε να ξεπεράσει τα εμπόδια. Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε περαιτέρω.  Για το 2021, θέλω οι παίκτες μου να είναι όλοι εδώ, υγιείς και έτοιμοι να πολεμήσουν. Θέλουμε ανταγωνισμό με όλους. Θέλω να δείξουμε την έκταση των δυνατοτήτων μας. Αλλά ως προπονητής, πρέπει να προσαρμοστώ στις καταστάσεις”.

ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain ΓΑΛΛΙΑ Ο Τόμας Τούχελ τόνισε πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα καταφέρει να φτάσει στην κατάκτησε του εφετινού πρωταθλήματος. Article publish on Πέμ, 12/24/2020 - 12:55 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα